Mennyit írjak fizetési igénynek?
Hát igen, ez a gondom, hogy nem akarok annyira sokat sem írni, hogy be se hívjanak sehova.
Pl. tesómék munkahelyén (vidéki multi) az irodai állomány kezdő fizuja kb 160 ezer körül van. De én ezt sokallom, vagyis nem tudom, annyira nem vagyok ismerős a pesti szellemi munkakörű bérekben, és túl sokat vagy túl keveset sem akarok kérni.
Fizetési igény?
Fordítva gondolkozol. Majd ha találsz egy olyan munkahelyet, amelyik hajlandó felvenni....
Nem olyan könnyű ám. Ha szakmában helyezkednél el, akkor olyan 105.000 Ft + kafetériát kapnál. ezt is vedd alapul.
7-es, hallottál már olyanról, hogy egy jelentkezésnél azt írják, hogy "Kérjük küldje el önéletrajzát fizetési igény megjelölésével".
Na igen, elárulom, hogy 10-ből 7 álláshirdetés ilyen.
Persze, hogy hallottam. Viszont ő olyan helyekre akar jelentkezni, ahová a végzettsége enyhén szólva nem megfelelő.
Így milyen fizetési igényt akar ő megjelölni??
Erre írtam, hogy ha majd esetleg talál egy olyan barom munkahelyet, amelyik nem szakirányú végzettséggel rendelkező embert akar felvenni, akkor írkálhat, de ilyet nehezen fog találni.
Nem tudom miért gondolod, hogy nem megfelelő.
Jogi asszisztensként jogot kell tudni, nekem a szakom 90%-a az. HR-esként szintúgy, nagyrészt azt tanuljuk, ami az emberi erőforrások szakon van. Nagyon sok ilyen hirdetés amúgy sem kér szakirányú végzettséget, csak simán diplomát, jó nyilván nem orvosi diplomával fognak ilyen állásokra jelentkezni, de azért alapvetően az ilyesmi irodai munkákra szerintem megfelel az enyém is, de mindegy most nem ez a lényeg, ezt majd eldöntik a munkaadók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!