Túl keveset mondtam fizetési igénynek:S Mikor kérhetek emelést?
Már ne is haragudj, egyetemre jársz - ennek azt kéne jelentenie, hogy nem vagy teljesen hülye.
Mit hittél, hogyha azt mondod, hogy Csókolom, én 80e forintot kérek ezért a melóért akkor hátbaveregetnek, hogy milyen kedves, szerény kislány vagy és azt mondják, hogy legyen inkább 120e?
Az első 3 hónapban (ill. amíg a próbaidőd tart) ne nagyon kéregess emelést, mert rögtön repülhetsz. Utána lehet próbálkozni, de ne hidd egy percig sem, hogy egy végzettséget nem igénylő irodai munkára heti 32 órában 80K-ért nem állnak sorba az emberek. Úgyhogy ennek fényében kéregess.
HA felvesznek, és HA 80 ezret kínálnak (lehet, hogy 90-100 körül fognak, vagy akár többet is) akkor bizony dolgozz annyiért. Minimum 1 évig ne is pedzegesd a pénzkérdést.
Ha te kértél annyit, az azt jelenti, hogy te elégedett vagy annyival (ha nem tudsz dönteni, hanem hagyod hogy mások - ebben az esetben egy ott dolgozó kolléga - döntsön helyetted, akkor vállald a következményeit).
Jó neked, én diplomával foglalkozom számlázással és adminisztrálással heti 5 napot, csak 70-et kapok. Ugrálni meg nem fogok az emelésért mert akkor szépen kirúgnak és jön más, még hozzám is jönnek az önéletrajzok, hogy jelentkeznének - a helyemre.
Szerintem is 1 évig mindenképp várj a dologgal, attól függ mi lesz akkor Magyarországon, bár addig úgysem fogunk kilábalni a válságból.
Teljes joggal diplomázás után kérhetnél emelést - ha maradsz.
Próbaidő után esetleg a cafeteria, utazási hozzájárulás, bérlet, mindenféle utalvány dobhatja meg - ha lehet ilyenekért kuncsorogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!