Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A megélhetésetek kedvéért...

A megélhetésetek kedvéért vállalnátok olyan munkát, ahol keménynek kell lenni másokkal? (apeh ellenőr, követelés behajtó? )

Figyelt kérdés

Szerintem undorítóak ezek a munkakörök, de egy ismerősöm szerint nagyon jól fizet.

Most nincs munkám, és döntenem kell az erkölcsöm, és a saját-családom megélhetése között.

Nagyon gyakran olyan üzleteket büntetnek, vagy olyan emberektől hajtanak be pénzt, ami szinte kreált büntetés, vagy olyan tartozás, ami mögött szinte semmi sincs (pl parkolójegy miatt vegzálni gyerekes családokat)

De a fizetés fix, és nagyon jó. :/

2015. máj. 15. 12:57
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
100%
Adóbevallást már nekem is kellett javítani, még zöldfülű koromban megkértünk egy ismerőst, hogy segítsen, elvileg neki ez volt a szakmája is, így megbíztunk a hozzáértésében, nem jött össze, az elévülés előtt nem sokkal értesítettek ki, hogy javítsam, én nem értek hozzá, úgyhogy bementem hozzájuk, fordulni is kellett, mert nem volt nálam minden azonnal, de nagyon segítőkészek voltak, a végén kiderült, hogy még jár vissza nekem pénz, szóval nem jártam rosszul. Azóta sem értek hozzá, úgyhogy én azóta is az ő segítségüket kérem (mivel a munkáltató nem csinálja meg), szerencsére ezt lehet elektronikusan is, így alig van vele dolgom.
2015. máj. 15. 20:10
 42/44 anonim ***** válasza:
0%
Ezt fiatalon el lehet dönteni (mondjuk a mai fiatalok nagy része nem us gondolkozik ilyenen) hogy az a fontos hogy jól élj, gazdag legyél, vagy mindenki szeressen. Nekem sok ismerősöm volt akkoriban is (mikor 14 voltam) és akkor eldöntöttem hogy gazdag leszek. 16 évesen elkezdtem egy pár könyvet olvasni (Machiavelli - A fejedelem stb.) és rájöttem, hogy a "cél szentesíti az eszközt". Most fogok érettségizni és az ELTE-re akarok továbbmenni. Politikus akarok lenni. El lehet ítélni, hogy rossz ember vagyok/leszek, de elérem a célomat bármi àron, és az hiányzik ma pár emberből.
2015. máj. 16. 08:27
 43/44 anonim ***** válasza:
Naná! És mindenkit megbüntetnék, akit tudnék!
2015. jún. 3. 09:39
 44/44 anonim ***** válasza:

nem értem mi a baj ezekkel a szakmákkal?

Az , hogy a tartozást ki kell fizetni vagy adót kell fizetni? ezért nem az apeh ellenőrök... a hibásak, ilyen a rendszer

2015. jún. 3. 12:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!