A megélhetésetek kedvéért vállalnátok olyan munkát, ahol keménynek kell lenni másokkal? (apeh ellenőr, követelés behajtó? )
Szerintem undorítóak ezek a munkakörök, de egy ismerősöm szerint nagyon jól fizet.
Most nincs munkám, és döntenem kell az erkölcsöm, és a saját-családom megélhetése között.
Nagyon gyakran olyan üzleteket büntetnek, vagy olyan emberektől hajtanak be pénzt, ami szinte kreált büntetés, vagy olyan tartozás, ami mögött szinte semmi sincs (pl parkolójegy miatt vegzálni gyerekes családokat)
De a fizetés fix, és nagyon jó. :/
Úgy látszik az ország fele adóellenőr.
Minek kell ennyi adóellenőrt fizetni az emberek adójából? Az nem kiesés?
Apám alkoholista volt, 3 éve halt meg, édesanyám nyakába szakadt egy halom adósság amit apám után örökölt. Alig bírja, állandó idegben van, hogy mikor viszik el a házat a fejünk felől, fél évig nem volt áramunk és még hasonló finomságok....
Tekintve, hogy ismerem ezt az oldalt nem lenne pofám átmenni a másikra, és ugyanazt tenni az emberekkel amit velünk tettek.
Arra azért kíváncsi lennék, hogy az itt nyilatkozó NAV ellenőrök ugyanolyan "lelkiismeretesen" végzik a munkájukat mint amikor a Vida társaság saját magát világította át két nap alatt.
Kíváncsi lennék, hogy egy hasonló nagyságrendű céget a tisztelt jelenlevő NAV-osok mennyi idő alatt világítanak át.
Ilyen bandának mint ez az adóhivatalnak csúfolt bohóctársaság még akkor se dolgoznék ha kétszer annyit fizetnének mint ahol most vagyok.
Egyszerűen elvi kérdés, nem amiatt mert adóhivatal, adóra szükség van, aki nem adózik ne is egyék, lehetne akár így is egyszerűsíteni, de amit ez a Vida banda művel az vérlázító. Ilyen tetveknek dolgozni nálam nem fér bele az erkölcsökbe akkor inkább megyek pizzafutárnak.
Soha, egy percig sem gondolkoztam munkanélküliségem alatt, hogy ilyen hivatalhoz jelentkezzem.
Arra is kíváncsi lennék, hogy mi a véleményük Horváth András zöld dossziéjáról, illetve hogyan viselik, hogy egy kormány által kézi-vezérelt mindenki által érezhetően korrumpált társaság díszes tagjai aki pofátlanul oktatják ki az embereket a törvényekből, jogszabályokból. Akik a sarki zöldségest megbüntetik de az egyetlen utánfutóval rendelkező képviselő urak százmilliós kecójának kölcsönmeséjét gond nélkül bekajálják...
Szóval nem, kizárt, inkább lennék szórólapozó.
Attól függ, hogy mennyire veszélyeztetné ez az életemet adott esetben, itt is vannak irodások meg olyanok, akiknek ki kell menni helyszínre (és volt már ilyenből tragédia sajnos). Nos, az utóbbira én nem vagyok alkalmas akkor sem, ha nem lenne okom félteni az életem.
Egyébként dolgoztam követeléskezelőnél, de kizárólag irodában back office munkatársként.
# 15
A felsővezetés és a politikai elit korruptsága nem gondolom, hogy a "kis ellenőr" hibája lenne és az ő szintjén kellene keresni a megoldást.
Egy ellenőr azt csinálja, amire a főnöke utasítást ad. Kimegy, ellenőriz és ha szabálytalanságot talál büntet.
Az, hogy 10 hierarchikus szinttel feljebb ül az analfabéta Vida Ildikó meg más tészta. Ellene nem tehet semmit egy mezei ellenőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!