Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Lehet egy diplomás (több...

Lehet egy diplomás (több diplomás) embernek lejjebb mint a közmunka? A környezetem szerint ennél lejjebb már nincs így fel a fejjel szerintem meg bőven van ennél lejjebb.

Figyelt kérdés

Azzal vigasztalnak, hogy igaz hogy parkban szedek szemetet több diplomával nyolc elemis funkcionális analfabéta szőke svédekkel, de legalább ennél már csak jobb jöhet-mondják.

Hát szerintem meg ennél is jöhet rosszabb pl. ha csak azt nézzük hogy egy adott évben adott időtartamra vagyok jogosult közmunkára és ha az se lesz, na az még ennél is rosszabb lesz.

És akkor mehetek totál feketén aluljáróba szendvicsembernek meg szórólapozni havi 10.000-ért.

Feltéve ha kellek oda is egyáltalán, mert ide inkább diákok mennek velem lehet szóba se állnak.

2015. ápr. 28. 11:05
1 2 3 4 5
 41/43 A kérdező kommentje:

Ahhoz képest egész jól bírom.

mert te súlyos lelki válságban vagy!

2015. ápr. 30. 21:50
 42/43 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Mi történt azóta?

2015. júl. 22. 18:10
 43/43 anonim ***** válasza:
Mi történt volna? Azota is irt ki egy rakás hasonlo kamu kérdést...
2015. júl. 22. 19:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!