Felsőfokú végzettséggel és 2 nyelvtudással és informatikai ismerettel milyen közmunkát tudnak ajánlani egy nőnek? 8 vagy 4 órás munkát adnának?
kormányhivatal munkaügyi kp.az.
Nem fogsz nehéz fizikai munkát kapni, az biztos, söprögetés vagy takaritás, szemétszedés ,esetleg levélkihordás várna rád.
A 47ez.ft ot kapod majd, én sem tudok elhelyezkedni,+alkalmi munka sincs,3szakmával, szégyen ez az ország,nincs termelés, nem kellenek az emberek sehova.
Árakat meg emelik, nem nem lehet +élni, ebből a pénzből.
Felsőfokú végzettséggel, 2 nyelvtudással és informatikai ismerettel inkább menj külföldre dolgozni. Jobban jársz.
Hacsak nincs valami nyomós okod itt maradni, lépj le, mert ebben az országban csak rosszabb lesz.
én úgy tudom, a legmagasabb isk végzetséggnél egy fokkal alacsonyabb fokú munkát adhatnak, annál alacsonyabbat nem.
Pl egyetemi végzettségűnek felajánlhatnak érettségivel végezhető adatrögzítő munkát, egyszerű kubikos munkát már nem.
Vagy lehet rosszul tudom
hatosnak:
Jót derültem a kommenteden.. :D
Na, van egy olyan könyv, hogy A lekünk útjai. Ezt elolvasod, rájössz arra, hogy a jelenlegi életünket, születésünk helyét stb mi választjuk magunknak, születésünk előtt, mégpedig egy olyan testet, mely a legjobban szolgálja lelkünk fejlődését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!