Mennyi fizetést kérhetek, egy 6 órás asszisztensi állásnál?
Figyelt kérdés
2012. márc. 13. 07:26
1/5 anonim válasza:
szerinte az úgy van,hogy majd te mondod meg,mennyit szeretnél keresni ......hah,hahahahahaha
majd kapsz minimálbér kb 70 %-át azt kész......
2/5 anonim válasza:
Munkahelytől, feladatoktól, a te végzettségedtől függ. Sok helyen valóban kb. 50 ezret fizetnek, de versenyszférában ennek a dupláját is ki lehet vasalni a munkáltatótól, ha elég jó végzettséged, tapasztalatod, stb. van.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Kedves 1. azt írták, hogy írjunk fizetési igényt az önéletrajzba.
Én olyan 65 ezer körülire gondoltam akkor ez nem éppen reális...
2012. márc. 13. 08:03
4/5 anonim válasza:
Ez komolyan attól függ miféle "asszisztensi" állásról beszélünk.
A MOL egyik gurujának kéne +1 kisegítő asszisztens 6 órában és te lennél az alkalmas jelölt akkor ott akár a 2 kilót is el lehetne kérni.
Egy átlagos helyen meg jóval kevesebbet - de szerintem a 70e körüli igény elég reális kiindulási alap.
5/5 anonim válasza:
Attól függ hol , kinek az asszisztense.Mert ha valami multi vezérigazgatójának vagy valami nagy kutyának, akkor nem minimálbért keres.De ha egy ügyvédnek vagy egy "mezei" vállalkozónak akkor lehet.Szerintem írjál 80.000 nettót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!