MI a gond velem?
Nem biztos, hogy veled gond van, csak lehet volt olyan, aki még nálad is jobb volt. Több tapasztalata volt, szimpatikusabb volt nekik.. ennyi. Csak egy embernek kell jobbnak lennie nálad, és máris nem téged vettek fel. Ez nem azt jelenti, hogy benned valami nagy hiba van.
Így nehéz megmondani, hogy mi a gond, nem tudjuk hogyan viselkedsz egy interjún.
Ami szerintem fontos, hogy mosolyogj sokat (nem kell vigyorogni, csak mosolyogni!), lássák, hogy nagyon szeretnéd azt az állást, érdekel a cég, lelkes vagy. Aztán lehet, hogy így viselkedsz tényleg nem tudom, ehhez azért óriási szerencse kell, hogy te legyél az az egy a rengeteg jelentkező közül, akit végül felvesznek. És ehhez nem feltétlenül kell protekció... Én hiszek abban (és tapasztalom is), hogy számít a tudás is.
Mióta keresel munkát?
Tudom mennyire nehéz... engem még csak be sem hívtak, miközben pont passzoltam is az álláshirdetésre. Volt hogy behívtak, de látszott a nőn, hogy egyáltalán nem érdeklem, az szörnyű volt. Aztán a 3. interjún megtörtént a csoda. Szóval ne add fel, ha tényleg normális vagy, jó egyetemen végeztél, hamarosan biztos fogsz találni munkát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!