Velem van gond vagy egy kalap sz. Rt sem ér az oldal? Mi a véleményetek a jobmonitor.hu állásajánlatairól?
Konkrétan a váci állásokat néztem. Már a 6. oldalon tartok és különféle állásokhoz ugyanazt a szöveget írják. Pl. az állás megnevezések: banki szakügyintéző, építésvezető, énektanár, curász, biztosítási ügynök, stb.
És ami mindegyikben közös:
-Elvárt gyakorlati idő: nem szükséges
-Iskolai végzettség: általános iskola
-Elvárt szakképzettség: Nincs szakképzettsége
Ami még fura, hogy a 10. oldalon is mai hirdetések vannak (tovább nem néztem).
Ja és minden hirdeté a workfinder.hu-ra visz.
Kamu az egész?
Oké de akkor minek használjátok? :D Nekem a "nívós" állásoldalakról mint a professön vagy a monszter is megvan a véleményem (konkrétan: időelcseszés külön-külön mindet végig nézni, tele vannak felesleges dolgokkal, felugró ablakkal), ennél még az Expresszbe is jobb beírni hogy "állás", aztán ami kamu átugrani. De a legkirályabb a jobinfo, minden oldalról összegyűjti a hirdetéseket, kiszűrve az egyezéseket és a kamuk nagy részét, ráadásul a legegyszerűbben lehet rákeresni mindenre.
Mondjuk azt sem értem igazán hogy a kérdező miért nem keres a lakhelyétől 30 percre található fővárosban állást, ha már Vácon annyira nem talál.
A workfinder egy Nagy Kamu!!! A jobmonitoron keresztül is ide lyukad ki az ember és az utóbbi napokban feltettek több száz régi lejárt hirdetést, a végén ezzel a szöveggel: "Jelenleg nincs ilyen betöltetlen állásunk.
Ha szeretne értesítést kapni erről az állásról, jelentkezzen hírlevelünkre!" Nem kicsit bosszantó azok számára ez az aljas eljárás, akik már régóta keresnek munkát eredménytelenül.(Hopp itt egy munka ami jó lehet...ááá mégsem, csak úgy tűnik!) Rohadjanak meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!