A workfinder.hu mennyire jó álláskereső oldal? Mennyire megbízható?
Annyi állást látok rajta, ami ugyanolyan munkakörbe illik, ugyanannál a városnál, és tényleg tömegesen, mindegyik a mai dátummal, mint megjelenés. Mivel ma ünnepnap volt, csak nem dolgoztak a HR-esek több cégnél, szóval nem tudom... tényleg rengeteg álláshirdetés a mai dátummal van megjelenítve, de vannak lejártak is. A feladó nincs feltüntetve, a workfindernek kell írni a pályázatot, feltüntetve a levél tárgyában az álláshoz tartozó azonosító kódot.
Szerintetek megbízható ez az oldal?
Én sem ott találtam állást magamnak.
Nekem is gyanús, hogy hogyan vannak ott dátumozva az ajánlatok.
Amúgy van egy kedves történetem:
néztem egy friss hirdetést, be is adtam rögvest az önéletrajzomat, motivációs levéllel, stb. (igaz e-mailon keresztül). Egy hónap múlva jött a válasz, hogy sajnálják, de nem tudják, milyen hirdetésre jelentkeztem (miután, már törölték is a hirdetést). Aranyosak, mit ne mondjak. Legalább kamuzzák azt, hogy már betelt, etc és ne ilyen baromsággal jöjjenek, mint ez.
Igen, a workfinder.hu oldalon levő egyik hirdetésről van itt szó.
Viszont, láttam már olyant is, ami egy hónapja fel van adva, de viszont a mai dátum található (feladás dátumaként). Ennyit a hitelességéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!