Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ismertek valóban megbízható...

Ismertek valóban megbízható internetes kereseti és / vagy befektetési lehetőségeket? Részletek lent.

Figyelt kérdés

Szeretnék valami tisztességes, itthon végezhető munkát, de nagyon sok rosszat hallottam már ezekről.

Azt tudom, hogy előre nem szabad pénzt fizetni senkinek, az ilyen jellegű hirdetések mind kamuk, meg a levélmásolások és ilyesmik is.

Az MLM-rendszert sem látom megbízhatónak, és nem is hiszem, hogy tudnám csinálni.

De bizonyára van olyan lehetőség is, ami tényleg frankó. Olvastam egy bizonyos "affiliate-kereskedésről" is, de nem tudom, mi ez pontosan, hogyan működik, mik a lehetőségek.

Tőzsdézni vagy egyéb módon pénzt kockáztatni nem szeretnék, nem engedhetem meg magamnak. Csak biztos befektetés érdekelne, ami többet hoz a konyhára, mint a banki kamatok.

Tegnap jelentkeztem egy bizonyos ajánlatra (s i k e r c l u b . f h . r s), még nem tudom pontosan, hogy mi ez; de az mára már kiderült, hogy itt is van egyszeri befektetés.

Ha valakinek van bármilyen munka- vagy befektetési lehetőségről pozitív tapasztalata, kérem, írja le.

Előre is köszönöm a segítő válaszokat. :-)

#internetes munka #otthoni munka #jövedelem #megbízható befektetés
2012. okt. 12. 10:14
 1/3 Szabó Antal69 válasza:
13%

Tisztelt hirdető! Az Ön által írtak alapján Ön abba csoportba tartozik aki aki nem hisz semmiben,senkiben de,pénzt szeretne keresni!Mutasson nekem csak egyetlen egy olyan lehetőséget ahol minden nemű befektetés,ráfordítás nélkül csak jön a pénz!!

Tudnék Önnek ajánlani lehetőségeket de,Önnek ezek nem megfelelőek ......mert,én nem tátott szájjal várom,vártam a sült galambot..............igen is ha az ember változtatni akar akkor kockáztatnia is tudni kell!! A Multi Level Marketing!! MLM az egyik legigazságosabb pénz kereseti lehetőség.Persze nem mindegy hogy,mi a termék!!!

Gondoljon csak bele!! Ön nem MLM rendszerben él???? Amikor egy ismerősének tovább ajánl egy megbízható jó fodrászt,mester embert.......ez is MLM!!!

Tiszteletem!!

2012. okt. 12. 14:42
 2/3 A kérdező kommentje:

@ kpantom:

Köszönöm szépen a linket, el fogom olvasni. :-)

.......

@ Szabó Antal69:

Valóban nagyjából semmiben és senkiben nem hiszek, a bizalmatlanságom viszont nem véletlen. És nem a sültgalambot várom, hanem tisztességes munkát szeretnék. Ha Önnek bevált az MLM, akkor további sok szerencsét kívánok hozzá. :-)

.......

A privát üzeneteket is nagyon szépen köszönöm mindenkinek, átgondolom majd, és adott esetben jelentkezem további információkért.

Sok sikert kívánok mindenkinek abban a munkában / üzletben, amit végez. :-)

2012. okt. 28. 10:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Részben megértem a bizalmatlanságodat, mert az általános vélekedés az az internetes munkalehetőségekről, hogy 110%-uk átverés. Én a magam részéről két programmal foglalkozom, amik évek óta pontosan és jól fizetnek. Nem ingyenesek, de nem kellett horror összeget kockáztatnom, és teljesen megbízható, jóhírű üzlet mindkettő. A hülyeségeket, és lila ábrándokat nem kell elhinni, akkor nem vernek át.
2013. jan. 31. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!