Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ti elvállalnátok a helyemben...

Ti elvállalnátok a helyemben ezt a másodállást?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

egy cégnél dolgozom teljes főállásban mint középvezető. Van egy lehetőség, hogy másodállásban délutántól kora estig takaríthatok, havi 40.000 forintért. Nem lenne megerőltető, mivel egyébként nem fizikai munkát végzek, a takarítás pedig 4 órában lenne csak. Úgy érzem, hogy bírnám csinálni, valamint a másik helyen a takarítás úgy lenne, hogy egyedül lennék az intézményben, és én zárnék, tehát stressz sem érne, hogy zavarnak munka közben, vagy félbeszakítanak, vagy egyéb más dolgok. Nyugisan megcsinálnám a munkám, és este hazamennék. A vőlegényem szerint hülyeség lenne, mivel középvezető vagyok, és "hogy nézne már ki, hogy az íróasztal mögül felállva, magam mögött hagyva a tekintélyem, átöltöznék melegítőbe és mennék wc-t pucolni..?" Ti mit gondoltok erről?

Nincsenek megélhetési gondjaink, de azért túl sem vagyok fizetve ahhoz képest amilyen pozícióban dolgozom és amennyit a cégre áldozok. De úgy gondolom, hogy a plusz sosem árt, és szerintem igen is jól jön az a plusz 40.000 forint bevétel. Ti elvállalnátok a másodállást, vagy úgymond a pozíciótok miatt nem vállalnátok el?

2014. okt. 7. 13:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez tényleg nagyon kis kereset, ahhoz képest, hogy viszonylag sok ember tartozik alád.... Az alacsony fizetés miatt én vállalnám a munkát a helyedben!
2014. okt. 7. 13:32
 12/14 A kérdező kommentje:
Igen, csak sajnos vidéken élek, és viszonylag kis cégnél dolgozom. Tehát ne egy multit képzeljetek el, külföldi vezetéssel. Ott nyilván a dupláját lehet megkeresni.
2014. okt. 7. 13:37
 13/14 anonim válasza:
Én sima melósként keresek 140-150 et. Túl nagy pozicióban akkor nem lehetsz, ami akkora tekintéllyel járna. D Nyugodtan menj takarítani. És a pénz felét küld át nekem az élezvezetési tanácsaimért.
2014. okt. 7. 13:53
 14/14 A kérdező kommentje:
Nálunk 70-80 ezret keresnek az emberek, de ugye ez betanított munka. Ha 1 hónapban többször előfordul túlóra, akkor bizony közel annyit keresnek mint én. Mint mondtam, nem vagyunk nagy cég, és 1 műszak van. Egyébként igen, a vőlegényem fizikai munkát végez, reggel 8-tól du 5ig és többet hazahoz mint én. :)
2014. okt. 7. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!