Ti elvállalnátok a helyemben ezt a másodállást?
Sziasztok,
egy cégnél dolgozom teljes főállásban mint középvezető. Van egy lehetőség, hogy másodállásban délutántól kora estig takaríthatok, havi 40.000 forintért. Nem lenne megerőltető, mivel egyébként nem fizikai munkát végzek, a takarítás pedig 4 órában lenne csak. Úgy érzem, hogy bírnám csinálni, valamint a másik helyen a takarítás úgy lenne, hogy egyedül lennék az intézményben, és én zárnék, tehát stressz sem érne, hogy zavarnak munka közben, vagy félbeszakítanak, vagy egyéb más dolgok. Nyugisan megcsinálnám a munkám, és este hazamennék. A vőlegényem szerint hülyeség lenne, mivel középvezető vagyok, és "hogy nézne már ki, hogy az íróasztal mögül felállva, magam mögött hagyva a tekintélyem, átöltöznék melegítőbe és mennék wc-t pucolni..?" Ti mit gondoltok erről?
Nincsenek megélhetési gondjaink, de azért túl sem vagyok fizetve ahhoz képest amilyen pozícióban dolgozom és amennyit a cégre áldozok. De úgy gondolom, hogy a plusz sosem árt, és szerintem igen is jól jön az a plusz 40.000 forint bevétel. Ti elvállalnátok a másodállást, vagy úgymond a pozíciótok miatt nem vállalnátok el?
lényeg, hogy te hogy érzed
ha nem érzed megalázónak a te pozíciódat tekintve, akkor vállald el, és ne törödj a párod véleményével, majd ő is örül a plusz pénznek :)
A vőlegényed kissé sznob.
Van egy ismerősöm, egyetemi adjunktus, és részmunkaidőben BKV sofőr. Adjunktusként nagyon jól keres, és szórakozásból a hajnali ötös buszt vezeti, mert gyerekként mindig vágyott rá.
Ha van kedved, és időd, és bírnád is, akkor menj.
Szerintem egyáltalán nem lenne gond.
Vállald el, és ha 1-2 hónp után nem tetszik akkor felmondasz.
A gyerekek elött én is gondolkodtam másodálláson. Söt gyerekvigyázást kerestem is, csak a végén még sem engem vettek fel. Nekem 200.000 felett volt már ekkor a pénzem, de akartam valami mást is csinálni az irodán kívül.
Ismerek olyat aki festö , de másodállásban beteggondozó. Nem a pénz miatt, hanem mert neki ez kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!