Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ti hogy viselitek, ha nincs...

Ti hogy viselitek, ha nincs megfelelő mennyiségű pénzetek?

Figyelt kérdés
Egész konkrétan arra lennék kíváncsi, hogy hogy viselitek el, hogy bizonyos dolgokat nem engedhettek meg magatoknak, drága ruhák, jó kocsi, hitel nélkül lakást venni stb. Hogyan törődtök bele abba, hogy esetleg igy fogjátok leélni az életet? Köszönöm.

2014. szept. 23. 02:51
1 2 3 4
 31/40 anonim válasza:
akinek nem kell pénz az hazudik, nekem senki nem mondja hogy nem sóvárog bizonyos dolgok után, dehogyisnem... Itt mindenki csak bemagyarázza magának hogy milyen jó szegénynek lenni, hogy megnyugodjon a lelke, röhej :D
2014. szept. 26. 22:13
 32/40 anonim ***** válasza:

"nekem senki nem mondja hogy nem sóvárog bizonyos dolgok után, dehogyisnem..."

Mindenkinek kell penz, mert az elethez az kell. De nem mindenki gondolja azt hogy az elethez csakis a penz a legfontosabb kellek. Aki "fullos nokben" meg "fullos autokban" bir csak gondolkodni, az valojaban eleg primitiv szemelyiseg.

2014. szept. 26. 22:20
 33/40 anonim válasza:
nem az írtam hogy fullos pasik, blabla. De pl jó bemenni egy magán klinikára ahol nem kell sorban állni, fas3ágokat hallgatni és szar gyógyszereket kapni. Vagy éppen nem kell azon gondolkozni mit vegyek meg és mit nem. Vagy olyan helyekre nyaralni, világot látni ahol nem voltam stb...
2014. szept. 26. 22:23
 34/40 anonim ***** válasza:

persze hogy jo. csak nem ettol leszel valoban boldog. Aki azt gondolja hogy ettol lesz, az

- sohasem volt meg eleteben tenyleg boldog es/vagy

- nem volt meg ennyi penze hogy ezeket tenyleg megtapasztalja.

2014. szept. 26. 22:46
 35/40 anonim ***** válasza:

Nézzétek meg őt.Lehet szidni de akkor is na ő a FÉRFI a nők szemében is:

https://www.youtube.com/watch?v=1APBfRYv7WE

Nem hinném,hogy nem tartana ott bárki is,az más kérdés,hogy nem tesz érte.

2014. szept. 26. 22:47
 36/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Én is egyet értek azzal, hogy sajnos nagyon fontos a pénz, majdnem a legfontosabb a mai világban. Lehet ezt szépíteni, de azért valljuk be, mindenki szivesen lakna egy luxus lakásban, és járna egy gyönyörű autóval.
2014. szept. 26. 23:28
 37/40 A kérdező kommentje:
Sokan mondják, hogy a szerelem és a szeretet sokkal fontosabb mint a pénz, de sajnos szeretettel nem tudsz fizetni a Tescoban... Pénzzel tudunk megvenni mindent, így ez létszükséglet.
2014. szept. 26. 23:28
 38/40 anonim ***** válasza:

" a FÉRFI a nők szemében is"

MEGALOL :)

Ezen a majmon mindenki csak rohog, akinek tobb esze van mint egy cerkófmajomnak.

2014. szept. 27. 08:11
 39/40 anonim ***** válasza:
Na pont nem Berki Krisztiánnal kellene példázni, egy kib.zott vásári majom. Magyarországon jó formán bárkiből lehet celeb akiben nincs semmiféle tartás és az anyját is eladná kilóra.
2014. szept. 27. 15:41
 40/40 anonim válasza:
Pont a Berki? Az a primitív senkiházi? Bottal sem, barátocskám. Bottal sem.
2014. szept. 29. 20:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!