Ti hogy viselitek, ha nincs megfelelő mennyiségű pénzetek?
en az igenyeimet mindig is a lehetosegeimhez alakitottam. Soha nem okozott gondot az hogy mennyi penzem van, arra mindig volt amire kellett.
Ha az ember nem tud hatart huzni, akkor nagy bajban van, mert barmennyi penzt el lehet kolteni, egyszeruen nincs hatara a koltekezesnek.
Persze ma, 15 ev meloval a hatam mogott elmondhatom magamrol, hogy magyar viszonyok kozott modosnak szamitok, de az igenyeimet nem srofoltam annyival feljebb, amennyivel tobbet keresek. Kozben meg rajon az ember, hogy a penz tenyleg nem boldogit.
Mást értünk megfelelő menniységű pénz alatt :)
Annak rossz lehet, aki jobb helyzetből került rosszabbra, de én szerencsére (vagy nem) mindig nagyjából ugyanazon az életszínvonalon mozogtam vagy legalábbis fokozatos volt a változás. Az ember nyújtózkodjon addig, amíg a takarója ér.
Szóval nekem nem kellett beletörődnöm, nekem ez a természetes, hogy ilyeneket nem engedhetek meg magamnak (jelenleg).
Nekem régen volt olyan.
Hát az ellenségemnek se kívánom,ennél rosszabb érzés nem volt,hál istennek már ennek vége.
De szörnyű,amikor látod,sok 20-n éves és elején jár Bömös,Merci,nyaklánc,fullos lányok,ilyen olyan luxus nyaralás,meg ugye én testépítési edzésekre járok,ez is rengeteg pénz,és nehezen fejlődtem anno,most már pofon egyszerű mert van pénz.
Nem tudtam jó minőségű ruhákba járni sem,a nők nem keresték a társaságomat, most már minden sokkal de ennél többre vágyok.
A pénz boldogít pedig,mert szinte mindent megvehetsz pénzért,nagyon sok mindent jó külsőt sportos testet közvetve meg lehet venni,el tudsz járni társaságba,jobbnál jobb helyekre a legjobb kajákat eheted meg,a legjobb p_ncikat kaphatod meg,egészséges dolgokat vehetsz,a legjobb ruhákat.
"mert szinte mindent megvehetsz pénzért"
jol mondod, szinte mindent. csak a legfontosabb dolgokat nem.
Hát utolsó,én ezt is meg tudnám cáfolni bizony.
De mire gondolsz?Tényleg érdekel engem.
Mert szerelmet az tutira meg lehet,jó ez sarkított,de ha látszik,hogy adsz magadra egyből több nő közül tudsz válogatni.
nem lehet egeszseget, szeretetet, szerelmet, baratsagot venni.
erre azert eleg hamar rajon az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!