Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van olyan 30 feletti sorstársa...

Van olyan 30 feletti sorstársam, aki évek óta nem talál munkát? Ha igen, hogy viselitek?

Figyelt kérdés

Diploma mellett szakmám is van, mégsem sikerül. Eddig úgy-ahogy bírtam, de mostanra már lelkileg nagyon megvisel.

Főleg, hogy ahogy közeledik a tél, a szabadban egyre kevesebb a munka. A szürke, párás ködös napokról és a hosszú estékről meg nem is beszélve.

2012. nov. 10. 09:02
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Végezz el egy vagyonőri tanfolyamot, és akkor mindig lesz munkád. Én is ezt tettem, pedig van diplomám. Az álommunkára csak vágyakozom évek óta, de azt nem tehetem meg, hogy nem dolgozok, muszáj.
2012. nov. 10. 09:31
 2/3 anonim ***** válasza:

Milyen diplomátok van?

Ne add fel! Próbáld meg átgondolni, mi az ami eddig nem volt még benned meg... amiért nem vettek fel. Ezen próbálj javítani, hiszen pont ezek a hiányok, kompetenciák amik miatt alul maradsz, a mai versenyben már.

Még fiatal vagy nagyon, hogy így feladd.

2012. nov. 10. 15:59
 3/3 A kérdező kommentje:
Kertész a szakmám. Most megvettem "A gerilla önéletrajz módszerek" kiadványt. Ez alapján próbálom kiküszöbölni a korábbi, esetleges hibákat.
2012. nov. 10. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!