Gondolkoztam azon hogy kimegyek Angliába dolgozni? Mit csináljak?
Angliában már egyre nehezebb dolgozni. És én úgy tudom, hogy ha nincs munkád, nem is adnak ki albérletet. Munkához meg azért kéne az angol nyelvtudás, bár lehet, hogy van, amihez elég az alapszintű is.
Mindenképpen jó lenne, ha lenne ismerősöd, aki munkát segít keresni, vagy akinél meghúzhatod magad míg munkát keresel. De csinálhatsz olyat is, hogy már itthonról kertesel munkát és már az itthon talált munkahelyre mégy ki.
Az emberek ált. nem szoktak úgy felkelni egyik napról a másikra, hogy jaj de jó lenne Angliában dolgozni.
Én amúgy semmi esetre sem javasolnám. Ugyan a nyelvet alap szintről ott gyorsan fel tudod fejleszteni de már nem olyan ott a bevándorlói\munkavállalói helyzet mint évekkel ezelőtt.
Ha kapsz egyáltalán munkát az is jó szar lesz. Azt meg itthon is kaphatsz, sőt arra is sanszod van, hogy nem is kapsz, csak úgy mint Angliában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!