Mihez kezdjek? Már az öngyilkosságon is gondolkoztam, de végül letettem róla.
Valamiben mindenki tehetséges, csak meg kell találni miben. Rossz annak, akit a nagyobb tesóhoz mérnek, pláne, ha ugyanabba az iskolába jár/járt. Bezzeg ő, bezzeg ő....
Válassz valami szakkört, önképzőkört, ahol kiteljesedhetsz. Pl elmennek a szüleid az irodalmi kör előadására, ahol verset mondasz, vagy festményedet állítják ki, vagy novellát írsz pályázatra.Rá fognak eszmélni, hogy olyanban vagy jó, amit ők eddig nem értékeltek. Leülhetsz velük kvíz játékra, és a sok zseni csodálkozik majd, hogy kenterbe vágod őket anyanyelvi, művészeti ismereteiddel. A megbecsülést nem adják, hanem kivívja az ember. Hát rajta! Egyébként az ivászattal, droggal, füstöléssel jól gondolkodsz. Leszokni nehezebb, amikor az ember rájön, hogy marhaság az egész. Erős vagy te ezek segítsége nélkül is.
Szerintem a tudtukra kéne adnod, hogy lehet,h nem vagy olyan okos és tehetséges, mint ők, de akkora paraszt sem, mint ők.. Legalábbis amit írtál,h hogy viselkednek veled, abból ezt szűröm le. Az meg egy dolog,h vkinek magas mondjuk az IQ-ja, hogyha mellette az EQ-ja egy érzelmi analfabétájéval egyezik meg.. Hát gondolom mindezek mellett te sem lehetsz rájuk büszke.
De azért szeretnek? hogy érzed?
Közöltem anyával, hogy márpedig én öngyilkos leszek!
Erre felnézett az újságból és közölte hogy minden önbizalom hiányos kamasz így gondolja, de csak 21 százalékuk öli meg magát, szóval ne féljek, nem fogom megtenni, mert gyáva vagyok hozzá. Olyan okosakat tud mondani hogy az elképesztő. De leginkább az zavar hogy nem tudok velük beszélni az igazán fontos dolgokról.
jézusom, anyád szégyellje magát, hogy így reagál!!
Ne legyél öngyilkos, próbálj a kedvükbe járni, segíts otthon, meglátod lesz egy remek kis családod akik nagyon fognak szeretni! Nehogy butaságot csinálj, mert elnáspángollak!
Na ez az de miért én kezdjem a kedveskedést ha ők a BUNKÓK!?
Igazából még így is többet segítek, mint a tesóm, aki délig alszik(hétvégén), én meg már 7kor fent vagyok, mert egyszerűen nem tudok sokáig aludni 7 kor muszáj felkelnem akkor is ha hajnal 3kor aludtam el.Szóval főzök néha meg leviszem a szemetet, meg ilyesmi amíg a tesóm heverészik, de aztán ha délután ledőlök egy kicsit, már anya mondja is hogy: Minek alszol ilyenkor, mert majd este nem fogsz tudni aludni meg ilyesmi, pedig szerintem pontosan tudja hogy álmos vagyok. Tegnap is leküldtek az orvosiba, mert olyan karikás volt a szemem. Ha meg kávét iszok, apa mondja hogy ne igyál kávét mert kiugrik a szíved! (amúgy 15 évesen szerintem senkinek nem ugrik ki a szíve egy bögre kávétól, amikor a testmozgás, amit végeznie kell nem több mint hogy elvonszolja magát az iskoláig.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!