Miért van az, hogy utálok dolgozni? Egyszerűen hánynom kell a munka minden oldalától, és nem bírom a kötöttségeket. Részletesebb információ lent.
Figyelt kérdés
22 éves vagyok, van egy érettségim, de még mindig nem tudom mit csináljak. Alig van meg az 1 éves munkaviszonyom, dolgoztam már gyárba, benzinkúton, de gyűlöltem mindent 2 nap után.. Nem bírom ha beszabályoznak, és utálom ha ugyan azt kell csinálnom, amit rajtam kívül több millió embernek.. Itt Magyarországon havi 80-ér soha nem megyek el dolgozni, és amikor ezt bejelentem, mindenki úgy néz rám, mintha ölni tudna, de nem érdekel.. Jelenleg is munkanélküli vagyok, kapok támogatást.. Egyetlen utat a külföldi munkában látom, csak attól kicsit félek hogy meg fogok e felelni.. Sok ember nem látja át a rendszert, hogy kizsigerelés ami itt folyik, és nevetséges pénzekért dolgozunk 5 ször annyit, mint egy nyugati ember..:(2014. jún. 4. 15:38
51/54 anonim válasza:
48-as vagyok.
Gratulálok! Sok sikert kívánok! Akkor ezek szerint nem nyugati, hanem keleti álom jött össze. :)
52/54 anonim válasza:
Kérdező, én egyiket vagyok azoknak akik oltott a beképzeltséged és éretlenséged miatt, azóta úgy látom kicsit komolyodtál, sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!