Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért van az, hogy utálok...

Miért van az, hogy utálok dolgozni? Egyszerűen hánynom kell a munka minden oldalától, és nem bírom a kötöttségeket. Részletesebb információ lent.

Figyelt kérdés
22 éves vagyok, van egy érettségim, de még mindig nem tudom mit csináljak. Alig van meg az 1 éves munkaviszonyom, dolgoztam már gyárba, benzinkúton, de gyűlöltem mindent 2 nap után.. Nem bírom ha beszabályoznak, és utálom ha ugyan azt kell csinálnom, amit rajtam kívül több millió embernek.. Itt Magyarországon havi 80-ér soha nem megyek el dolgozni, és amikor ezt bejelentem, mindenki úgy néz rám, mintha ölni tudna, de nem érdekel.. Jelenleg is munkanélküli vagyok, kapok támogatást.. Egyetlen utat a külföldi munkában látom, csak attól kicsit félek hogy meg fogok e felelni.. Sok ember nem látja át a rendszert, hogy kizsigerelés ami itt folyik, és nevetséges pénzekért dolgozunk 5 ször annyit, mint egy nyugati ember..:(
2014. jún. 4. 15:38
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:

48-as vagyok.

Gratulálok! Sok sikert kívánok! Akkor ezek szerint nem nyugati, hanem keleti álom jött össze. :)

2020. dec. 30. 14:56
 52/54 anonim ***** válasza:
Kérdező, én egyiket vagyok azoknak akik oltott a beképzeltséged és éretlenséged miatt, azóta úgy látom kicsit komolyodtál, sok sikert.
2020. dec. 30. 15:47
 53/54 anonim ***** válasza:
Kivel mi ujsag?
2022. júl. 10. 15:27
 54/54 anonim válasza:
Kivel mi ujsag azota?
2023. máj. 27. 23:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!