Miért van az, hogy utálok dolgozni? Egyszerűen hánynom kell a munka minden oldalától, és nem bírom a kötöttségeket. Részletesebb információ lent.
"Sok ember nem látja át a rendszert, hogy kizsigerelés ami itt folyik, és nevetséges pénzekért dolgozunk 5 ször annyit, mint egy nyugati ember..:("
Nos, valójában a nyugati ember kap többet, mint amennyit a munkája ér. Azért mert megtehetik. Mert nyugaton volt tőkefelhalmozás, és ők "gazdagok" és van miből adni.
Ha úgy gondolod, hogy itthon keveset fizetnek, akkor lehetőséged van céget alapítani, embereket felvenni és többet fizetni nekik. Sok szerencsét!
Jah és értem, hogy felmondtál a gyárban. Meg a benzinkúton. Valóban sz*r lehet ott dolgozni.
De miből van pénzed MOST enni, "alkoholizálni", hogy van megoldva a lakhatásod? Ha ez a megoldás (pl anyuci pénze) elfogy, akkor majd fogod értékelni a 80 ezres fizetést is.
Ne érts félre, szerintem sem sok a 80 ezres fizetés. De a sírástól nem lesz jobb.
Értelmes ember nem azt mondja, hogy "hű de hülye aki olcsóér' dolgozik én inkább munkanélküli leszek vazze", hanem rájön arra, hogy a fizetés nem a fán nő, hanem a munkaadó kínálja érték alapon, és ezután a felismerés után az értelmes emberünk megpróbál értékesebb lenni (pl tanul nyelvet, elvégez egy egyetemet, megtanul egy piacképes szakmát és/vagy nekiáll vállalkozni). És utána kaphat jobb fizetést (mert a jó munkaerőt jobban megfizetik) vagy kivehet jóval több pénzt a cégéből - ha tudja mi kell másoknak.
"Abba a 2 hónapba elkezdtem alkoholizálni, ahogy felmondtam helyre állt a lelki békém..."
Akkor ne csodálkozz, hogy nem jutottál előbbre. Azt hiszem, komoly bajok vannak az értékrendeddel.
Munkaellenes, lusta dög is csak addig vagy a 2 hónapos kőkemény munkatapasztalatoddal, amíg anyukádék eltartanak, ételt tesznek az asztalra és fizetik a rezsidet.
Majd talàlnál monoton munkát is örömmel, ha kitessékelnének és pár napig nem ennél!
Döbbenetesen alja felfogásod van, amihez nagy arc, pökhendiség társul, de semmit nem tettél még le az asztalra.
Gondolom barátnőd sincs, így nem ciki anyáék pénzéből eldögleni és egetverő szellemesnek tűnő kommenteket írni.
Szánalmas, hogy nincs célod, amiért hajlandó lennél tenni valamit (akár átmenetileg nehezebb körülmények között is).
Én már kitessékeltelek volna ilyen nagyképűsködésért.
Egyébként ki tart fegyvert a fejedhez, hogy ne tanulj, ne vállalkozz, ne indulj el a vágyott külföldedre?
Ha ennyire tré szerinted minden, akkor pár kattintással lehet a neten bárhová jegyet venni- miért is itt lamentsz akkor?
Igaz, csak tanultam pár szemesztert, de tőlünk nyugatabbra sincs kolbászból a kerítés. Mindenhol visszatetsző ez a nyikhaj stílus- de ezt is csak kipróbálva érthetnéd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!