Miért van az, hogy utálok dolgozni? Egyszerűen hánynom kell a munka minden oldalától, és nem bírom a kötöttségeket. Részletesebb információ lent.
Ez a hányinger elfog olyankor is, amikor eszel-iszol-telefonálsz-netezel-stb-stb.?
Szóval amikor a pénzt költöd, olyankor is van hányingered, vagy csak amikor meg kellene keresned a rávalót?
Hogy nem mégy külföldre, mert félsz, hogy nem fogsz megfelelni? Lehet hogy jól érzed.
Szerintem inkább menj a dili-dokihoz, majd segít, hogy a hányingered mielőbb elmúljon! Ha pedig nem, akkor egy szép kis rácsos-ágyban fogod a zárt osztályon leélni az életed!
Ilyen mentalitással!
Külföldön is ugyan ez megy, csak 6 számjegyű fizetés jobban mutat mint 5 számjegyű fizetés.
Érettségivel ne akard megváltani a világot, 99,9% hogy nem fogsz jobbat találni itthon, de még külföldön sem, ugyanis nem értesz semmihez...
Nekem 4 szakmával jogos az elvárásom, hogy ne minimálbért keressek, de még így is csak a legsz@rabb helyek jeleznek vissza, amik mellet csak az cég az első, persze minimál alatti bérért, szabadidő és magánélet nélkül.
"Egyetlen utat a külföldi munkában látom, csak attól kicsit félek hogy meg fogok e felelni.. "---Nem kell félned, biztos nem felelsz meg!
Mérnökként voltam benzinkutas, favágó, mezőgazdasági idénymunkás, közmunkás is. Jelenleg a végzettségemnek megfelelő munkakört töltök be, nettó 105e Ft-ot + 12e Erzsit kapok havonta. A gyári munkásaink nettó 160-240e között kapnak + 20e Erzsi + 240e évi egyéb juttatás.
Szerinted ki sír jobban a pénz miatt? Ők nem tudják én mennyit keresek, viszont nekem rálátásom van a többiek fizetésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!