Miért van az, hogy utálok dolgozni? Egyszerűen hánynom kell a munka minden oldalától, és nem bírom a kötöttségeket. Részletesebb információ lent.
Ez aztán az "igényes" komment, legyél büszke magadra...
Mint írtam külföldön is tanultam (egyetem), így nem gyári droid vagyok. Ám a gyári betanított munkást is tisztelet illeti, ha becsülettel dolgozik, ami rólad a legjobb indulattal sem mondható el.
Bicskanyitogató és trágár stílusod van, továbbra is fenntartom, hogy életképtelen, magát eltartató lusta emberpéldány vagy.
Egyébként ha már "kedvesen" kérdezted: letettem valamit az aztalra igen. Megbecsült, jól fizetett szakértői munkám van, több nyelvet beszélek magas szinten (a házastársam is külföldi), családom, fővárosi igényes otthonom, egészséges, okos gyermekeim vannak.
Elégedett vagyok az életemmel és szánlak téged- de nyugodtan menjél külföldre. Élő nyelvtudás hiányában a mosogatás kint sem a legjövedelmezőbb foglalkozás.
Azt pedig vagy tudomásul veszed a nagy arcoddal, hogy mások a megélhetési költségek vagy nem, attól ez még így van.
Egyébként itthon is lehet tartalmas, igényes, jó színvonalú életet élni.
Na nem a te stílusoddal és "tapasztalatoddal" meg tudásoddal ;)
Nem vagy érdemes itt sem kritikus, sem segítő hozzáállásra.
Azért majd két munkaundor roham között legközelebb szálljál már magadba és gondolkodjál el, hogy lustaságból meg trágársággal milyen életet tudsz HOSSZÚTÁVON biztosítani a tökéletes párkapcsolatodnak.
Arra egyelőre nagyon vigyázz, hogy ne szaporodj.
Agresszív nagyhangú papírember vagy és nagyon szégyeljed magad azért mert bármilyen dolgozó embert lenézel.
Te érdemelsz megvetést, nem is kicsit.
Menjél tanulni, dolgozni- más esélyed nincs.
En aztmondom,hogy nemszabad a tarsadalom elvarasait kovetni!!! Aki kicsit maskepp gondolkozik mint a tomeg,akkor arra mar azonnal fujtatnak (csakhogy nembiztos hogy a tomeg gondolkozik jol).
Bevallom oszinten enis utalok dolgozni,mert egyszeruen nem az a eletcelom,hogy ledolgozzam az egesz eletemet,felneveljek egy ket gyereket azt utana majd meghalok...Ez az atlag ember,a tucat emberek elete es en nem erre vagyom...:S :(( Ezzel most nem megserteni akarok senkit, nincs nekem bajom azokkal akik dolgoznak de meg nemelnek belole...Csak azt nem ertem,hogy miert kell akkor minket tamadni? Miert baj az ha valaki nem ugy akarja leelni az eletet mint az emebrek 90%?
Jelenleg Kulfoldon dolgozok hogy minel hamarabb megvalositsam magamat,es a celom hogy ne keljen dolgozni,mert ense birom a munkat...Rabszolganak erzem magam,megvan fogva a kezem...ugyanaz mint a bortonben,csak itt elhitetik veled,hogy szabad ember vagy...De nem...
Nekem meg az nem eletcel hogy minden heten ugyanaz es ugyanaz legyen(felkel az ember munkaba megy, az hazaert megkapja a kis pendzet amibol csak stagnalni tud es ennyi,majd ujra ugyanez...)
Teljesen megertem a kommentelo fiatal embert,mert enis 22 eves vagyok es UTALOK DOLGOZNI, bar itt kulfoldon legalabb van latszatja a munkadnak, mert a fizetesedbol nemcsak hogy kijossz a honap vegere meg marad is...de en egyszerien csak szabad ember akarok lenni,szabad akarattal,korlatok nelkul...
Hát ne haragudj, de nagyon végletes a gondolkodásod. Nem csak diplomás gyári munkások és milliárdos korrupt politikusok vannak- ez is van, de két durva véglet.
Miért kellene már csak és kizárólag minimálbérért dolgozni? Nem is tudsz elképzelni jó állást, jó fizetést, normális vállalkozást??
Ez a szűklátókörűség.
Az pedig, hogy kilógsz az általad lenézett tömegből???... Na és? Sok ilyen ember van, nem vagyunk egyformák, de ettől nem leszel sem sikeres, sem tanult, sem boldog vagy elismert.
Lázadozzál még egy darabig, közben meg az élet megy el melletted.
:)
Nem kell, hogy életcél vagy kizárólagos életcél legyen a család vagy a gyerekek- de most megint olyan dologról szeretnél véleményt nyilvánítani, amiről max gyerekként van úgy látom rossz tapasztalatod.
Miért ne lehetne gyerekekkel is világot látni, tanulni, koncertre járni vagy amihez kedvet érzünk és igényünk van?
Nekünk megy, sokakat ismerek akiknek ugyancsak- nem csak azzal gud valaki kitűnni, ha a hangja nagy, mögötte a nagy semmi:)
Szaladj külföldre, ott aztán duplán kell majd gürizni, hogy a hangod hallják:).
Mi maradunk itt, ahol vagyunk, mert szeretünk itt élni, szép ez az ország, igenis vannak jó lehetőségek.
Már éltem, tanultam külföldön, menj te is, próbáld meg, aztán beszélgessünk- addig ez meddő vita, buta szájtépés.
Na látod, ezért szeretek felnézni a GYK-ra és kommentelni egy-két idióta kérdést. Belőled nem kell sokat csalogatni a primitív énedet:)
Ha hozzád hasonló igénytelen, lenéző stílusban válaszoltam, akkor trágárul kiosztott- na látod ezt az indulatot keltheted az emberekben a fellengzős dumáddal.
Amikor normálisan válaszoltam, akkor a vélt korommal és tapasztalatommal revolverezt- savanyú lett a szőlő kiskomám.
Mivel ezzel sem sikerült semmire menni, még egy nagy adag primitívséggel és olcsó személyeskedéssel bebizonyítottad, micsoda értékes és kultúrált ember vagy te. :)
Hát tényleg köszi, feldobtad a reggeli kávémat. Annyira tudtam, hogy véres szájjal reagálsz.
Gondolom most még döglődsz a gyerekszobában- majd előmászol tízóraira. 22 évesen ez komolyan szánalmas- az egész hőbörgéseddel együtt.
Nem baj, majd ha a csodálatos csajod megunja, hogy a gyerekszobádban döngetgeted, nincs semmi célod és elfogy a "szar ez a világ, de én tökös gyerek vagyok, más meg gyökér" dumád ereje is, moziba is a szülőktől kapott zsebpézből viszed- akkor ne nagyon hőbörögj, ha lecserél egy általad lenézett normális melós droidra, mert majd családot, gyereket, jövőt, önálló életet akar.
Egyetemre felesleges jelentkezned, magas labda az neked.
Ha majd rákényszerülsz, vedd elő a jobbik modorodat- 1-2 éved van még is elsunyiskodni, ellapítani a szülők árnyékában, utána nagy ciki leszel a nők szemében is így önállóság hijján.
A nagy hőbörgéssel meg egyéni stílussal, tömegből kitűnni akarással próbálkozhatsz kompenzálni, hogy semmire sem vitted és zsebpénzért is sorba állsz- de elég szánalmas próbálkozás ez.
A személyeskedéseit nem találtak, szerencse, hogy nem egy körben mozgunk- különben is fel kellene ahhoz kelni, hogy személyesen megnézz magadnak- nekem könnyű dolgom lenne, egy ilyen kis mitugrálszt nem nagyon fúj erre a szél:)
Utálkozzál, nagyképűsködjél tovább, megyek, végzem a munkámat, amit szeretek. Lehet leszólni, lenézni- te ezzel töltőd a nyarat, mi hamarosan utazással, pihenéssel, élményekkel. Tényleg de sz..r nekünk:)
Köszönöm még egyszer, feldobtad a reggelt:)
Te hallod húzzál már el innen ne mondjam többször.. Megmondtam, hogy nem érdekel a hülye dumád, és nem fogok veled vitába szállni.. Nem áll jól neked ez a duma nagyon:)
Csak hogy tudd, a barátnőm nem fog otthagyni, mert attól független, hogy nem dolgozok, mindig is van annyi, hogy normális ember módjára tudjunk élni, ahhoz hogy honnan van, ahhoz meg egy cseppnyi közöd nincs. Ne példálózz az anyuci meg apuci dumáddal, mert képzeld el egyedül lakok:) Na erre mit lépsz te bölcs ember?:D Te jöttél ide bekóstolni, nehogy azt hidd, hogy akkora társadalombeli különbség lenne közted és köztem.. Amúgy lehúztad már a gatyádat? Beletetted a feleséged szájába? Mert ha nem, akkor enyémet simán beveheted, ha még megpróbálod itt csinálni a fejed, ami nem áll jól...
A sok fiú után "kedves" bi kérdező , akik megfordult az ágyadban örülnél te egy olyan nőnek, mint az ő felesége...
Van barátnőd, de egyedül élsz, ezek szerint komolytalan az a kapcsolat. Esetleg csak nem bír téged elviselni, menekül tőled, indokokat keres az összebútorozás ellen. Gondolom nem nehéz neki találni okot, miért NE!
Amit rólad tudunk, hogy:
lusta
trágár, alpári
beképzelt
tudatlan buta
semmirekellő
20éves gyerek vagy!
Ha kihagytam valamit, korrigáld, köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!