Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért van az, hogy utálok...

Miért van az, hogy utálok dolgozni? Egyszerűen hánynom kell a munka minden oldalától, és nem bírom a kötöttségeket. Részletesebb információ lent.

Figyelt kérdés
22 éves vagyok, van egy érettségim, de még mindig nem tudom mit csináljak. Alig van meg az 1 éves munkaviszonyom, dolgoztam már gyárba, benzinkúton, de gyűlöltem mindent 2 nap után.. Nem bírom ha beszabályoznak, és utálom ha ugyan azt kell csinálnom, amit rajtam kívül több millió embernek.. Itt Magyarországon havi 80-ér soha nem megyek el dolgozni, és amikor ezt bejelentem, mindenki úgy néz rám, mintha ölni tudna, de nem érdekel.. Jelenleg is munkanélküli vagyok, kapok támogatást.. Egyetlen utat a külföldi munkában látom, csak attól kicsit félek hogy meg fogok e felelni.. Sok ember nem látja át a rendszert, hogy kizsigerelés ami itt folyik, és nevetséges pénzekért dolgozunk 5 ször annyit, mint egy nyugati ember..:(
2014. jún. 4. 15:38
1 2 3 4 5 6
 31/54 A kérdező kommentje:
Na látod még olvasni sem tudsz te szerencsétlen:) 22 éves vagyok majomarcú.. De azt hiszem ilyen idiótákkal nem fogok foglalkozni. A kapcsolat komoly, te idióta csicska, szerinted csak akkor komoly a kapcsolat ha 2 ember együtt lakik?:D teeeeeee csicska teeeee
2014. jún. 6. 16:40
 32/54 anonim ***** válasza:
51%

Elnézést, de 12-nek sem tűnsz, nagylelkűen 20nak tituláltalak, elnézést kérek érte.

Így belegondolva "22 éves géniusz" lehetsz, akit nem ért meg a világ :)

Szebb napot!

2014. jún. 6. 20:24
 33/54 A kérdező kommentje:
inkább én nem értem meg a világot:) Amúgy mindenki figyelmébe ajánlom, hogy lehet úgy tűnik innen, hogy lusta vagyok, trágár, buta, meg a f%%asz se tudja miket írtatok még rám, nem arról van szó, csak nem szeretem ha kötekednek.. na szebb napot:)
2014. jún. 6. 21:48
 34/54 anonim válasza:

"Ilyen a mentalitásom hogy fiatal emberként vannak céljaim, és nem akarok csóró lenni"

1. Na ne, mi ez az orbitális közhely

2. Nem látom a harcot az életedben a céljaidért

3. Nem arról kéne az egyes pont szerint szólnia az életednek, hogy megszakadsz a melóba, nyomod ezerrel a sz*rt is, csakhogy valamennyit felhalmozz, és új, izgalmasabb melóba kezdj/ vállalkozz?

4. Az a kimondhatatlanul makulátlan párkapcsolatod nem jelezz vissza, hogy drágám, miért csak kábszizol, videojátékozol és gyikre irogatsz meló helyett?

5. Igen ki fognak zsigerelni a főnökeid, meg az élet, mert látják rajtad, hogy téged tönkre lehet tenni. Ja meg, mert ahogy már mások mondták- nem értessz semmihez. ott a tömérdek OKJ-s képzés, ahova érettségi kell...

6. A probléma ott van, hogy irigy vagy a gazdag emberekre.Ja nem.. arra vagy irigy, hogy valaki fejest ugrott a kihívásokba hiszti nélkül, vagy hisztizett, de akkoris nyomta, és aztán a nagy számok törv. alapján bejött neki a nagy biznisz, a jó meló, a vállalkozás stb. Végiggondoltad már egyszer is, hogy a gazdagsághoz milyen út vezet? És azt hallottad már, hogy az odavezető út az érdekes, és nem "ott lenni"?

2015. máj. 11. 22:16
 35/54 anonim ***** válasza:
Én kicsit idősebb vagyok mint te, szintén a szüleim fizetik rám a rezsit, itthon lakom, nem segítek nekik semmit, csak az étkezési utalványt adom oda. Ők nem kérnek, azt mondták dolgozzak nyugodtan, gyűjtsem a pénzem házra, lakásra, majd ők kibírják valahogy. Ennek ellenére én kibírhatatlanul pökhendi vagyok, lekezelő, bunkó, az emberektől a munkahelyemen különbnek, okosabbnak érzem magam, mert nekem diplomám van. Igaz ők tizenéve dolgoznak ott, de mindenki hülye. Borzalmasan szégyellem magam a viselkedésem miatt, amiért ennyire gyerekes és belesz*rom vagyok. De ne haragudj, ahogy elolvastalak. Tőled még nekem is hányingerem van. Az meg az írásodból látszik, hogy elég erőltetettek a válaszok, te sem veszed saját magadat komolyan.
2015. jún. 17. 17:56
 36/54 anonim ***** válasza:

Egy arrogáns személy irkált ide névtelenül, neki üzenem, hogy én is utálom a melóhelyem, megy a hajtás, meg úgy sok helyen, igazából kerestem másik helyet, remélhetőleg fel vesznek majd oda. Mostani helyemmel az a problem, hogy a csoportvezetőm hülyébb tőlem, más kollégával is beszéltük, hogy egy bizonyos mondatot kiejt akkor csak okoskodik, de mögöttes tudás nincs.

Én meg konkrétan tudok rá válaszolni, de ez más kérdés. Pestre akarok menni dolgozni egyébként.

vidéken élek pestmegyébe, itt se nagyon "dübörög a gazdaság" de van már egy lakásom, meg aztán ugyan futó kapcsolataim, "egypatront megérne" csajokkal (de több nem is kell :D )

Vagy ha nem jön össze amit most belőttem akkor elmegyek iskolába karbantartónak. Ugyan nem fizet jól, de megszakadni se kell.

lehet dönteni...

amúgy matek tanárhoz járok, jövőre fősulira akarok menni és szakoktató akarok lenni.

2015. okt. 23. 23:48
 37/54 anonim ***** válasza:
utolsó: és vissza vehetne a személyeskedésből...
2015. okt. 23. 23:49
 38/54 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Tisztában vagyok, azzal hogy milyen a véleményed erről, az egész mizériáról, mivel én sajnos szintén ezt látom.

Megoldásként azt tudom tanácsolni neked, hogy vonulj be szerződéses állományú katonának.

Mivel említetted hogy van érettségid, ez már kapásból havi nettó 150.000ft-ot jelent.

Nem kell megszakadni, ha még vezetni is tudsz már főnyeremény vagy a szemükbe, azért javasoltam a katonaságot, mert egyrészt életre tanít és rengeteg mindent megtanítanak számodra, továbbá vannak képzéseik és ha ügyes vagy valamiben, akkor a parancsnokod akár engedélyezi a tanulást is ingyen! Nem vicc, való igaz!

Nekem jelenleg ez a célom, hogy szerződéses katona legyek.

A többieknek pedig azt üzenem, hogy szerintem havi szinten minimum az embernek 120.000ft-ra lenne szüksége, ahhoz hogy fejlődni tudjon valamerre, esetleg félre tegyen pénzt, hogy vállalkozásba kezdjen, vagy tudjon bármerre elindulni az életben.

Egyszerűen havi 60-80 eft-ból képtelenség normálisan élni.

Minden jót kívánok mindenkinek!

2015. nov. 18. 10:44
 39/54 anonim ***** válasza:

"Magyarországon havi 80-ér soha nem megyek el dolgozni, és amikor ezt bejelentem, mindenki úgy néz rám, mintha ölni tudna, de nem érdekel.. Jelenleg is munkanélküli vagyok, kapok támogatást."

Én is dettó ebben a helyzetben vagyok.

Nálam az egész azzal kezdődött, hogy teljesen átlagos srácként anyám belekényszerített a szakmunkásképzőbe. Ott asztalosnak kellett tanulnom (informatikus akartam lenni, de nem engedték mondván, hogy informatikus nem kell sehova). Az asztalos oktató egy szemét, kötekedő, hangosan kiabáló, 120 centis kis seggdugasz volt. Gyűlöltem odamenni. Aztán 3 év szenvedés után végeztem nagy nehezen. utána fogtam magam elmentem segélyre és bezárkóztam a szobámba. Kijelentettem anyámnak, hogy én soha az életben nem fogok dolgozni, elég volt az a 3 év kínzás. Ez ment 10 évig, most 27 éves vagyok. Most döntöttem úgy hogy változtatok az életemen. Nekiállok az érettséginek ez lesz 2-3 év utána pedig kitanulok programozónak, mert hát a fizikai munka kilőve mert elég volt az a 3 év köszönöm de viszont folyton gép előtt ülök úgyhogy gondoltam összekötöm a kellemeset a hasznossal.

2016. júl. 15. 23:59
 40/54 anonim ***** válasza:

Ha valaki mérnökként keres 100 000ft-ot akkor ott gondok vannak. A mérnökök általában olyan 200 000ft felett szoktak keresni kezdőként mint a programozók kb. Tehát aki azt írta, hogy 100 000ft körül keres az vagy rossz szakember vagy átbasszák a főnökei.

Külföldön a mérnökök és a programozók keresnek a legjobban. Úgyhogy kedves kérdező érdemes lenne egyetemre menni és kitanulni valamelyiket aztán kimenni külföldre.

2016. júl. 16. 00:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!