Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy lehet pénzt keresni...

Hogy lehet pénzt keresni munka nélkül?

Figyelt kérdés
Megmondom őszintén nekem büdös a munka.
2014. máj. 12. 18:44
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
Kérdező ne hazudj!
2014. máj. 13. 19:28
 52/55 A kérdező kommentje:
én igazat hazudok. :D ilyen is van bátyja
2014. máj. 13. 19:57
 53/55 anonim válasza:
Neked hogy lehet hogy büdös a munka ? Én nem rég veszítettem el és már is hiányzik hogy valamit tudjak alkotni minden nap azon gondolkozok hova lehetne menni önéletrajzokat postázom !
2014. máj. 14. 10:33
 54/55 Cyberapa válasza:
Neked az munka, ha otthon végzed, akkor amikor akarod, addig amig akarod? Egy kis kreativitás kell és az, hogy számlaképes legyél. Gyere és építsük együtt Magyarország Menütérképét :)
2014. jún. 10. 20:16
 55/55 anonim válasza:
100%
B@sszátok meg! Ha kamu a kérdés ha nem, én teljen mértékben egyet értek a kérdezővel...szerintem sem arra született az ember hogy rabszolga legyen hanem hogy élvezze az életet és én sem szeretnék ennek a hülye rendszernek a részese lenni...legszívesebben nyernék a lottón hogy életem végéig élvezhessem az életet! Egész életemben azt hallom hogy csináld azt amit szeretsz, ami boldoggá tesz hát oké! Ha nyernék akkor megvalósulna hiszen tényleg csinálhatnám amit szeretek....és ez nem elmebetegség hanem csak vannak akik erre vágynak nem pedig a 8 órás monoton életvégéig tartó szüntelen és problémás munka világára! És ez nem kamu válasz volt...na csá.
2018. ápr. 30. 14:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!