Hogy lehet pénzt keresni munka nélkül?
Hogy próbálkozik a kis madár :D mit keresel még itt? Menj azonnal, nagytudású, gazdag ember :D hülyét kapok milyen elmebetegek vannak :D ne csak a szád járjon, menj ki :D
2014. máj. 13. 11:17
42/55 A kérdező kommentje:
majd meglátjuk ki viszi többre. kár, hogy nem ismerlek... jól az arcodba röhögnék
Én már most többre vittem mint te :D mivel teszek az életemért, te meg várod a csodát :D
2014. máj. 13. 12:20
Legliberálisabb ország...:D :D sírok, te komolyan ennyire hülye vagy vagy csak megjátszod magad. Nem zavar hogy USA-ba nem úgy működik a nagy kivándorlás mint pl Angliába. Ott úgy tudsz letelepedni ha van nagyon klassz képesítésed és talán kapsz rá engedélyt. Amúgy meg ott maradhatsz feketén, de nagy lehetőség, ár már kezdek irigykedni :D na jól van menj csak ki az amerikai álmodhoz, ahol csövesnek még jó lehetsz, én meg visszamegyek a légkondis kis irodámban és végigdolgozok napi 8 órát kényelmesen :)
Az angol tudásod meg ki nem sz..ja le, attól még ugyanúgy senki maradsz ott.
2014. máj. 13. 12:28
45/55 A kérdező kommentje:
8 órát dolgozni? kész időpocsékolás. azt legalább valami értelmes dologra szánnád te begyepesedett tróger. egyébként amerika befogadó ország a mai napig szóval ne jártasd már itt a pofád. de már kezdem unni, hogy ennyi értetlen buta ember van. üldögélj az irodádban 8 óra hosszákat inkább azzal foglalkozz xDDD
Sajnos ez tényle ilyen csöves patkány... :) a válaszoló legalább pénzt keres, gondolom nem keveset, te meg egy senki vagy :D amerikában is egy csöves tróger leszel, mint itthon :D nem te vagy az egyik csöves aki megakarta venni a buszt? :D ikszdézzél, magas értelemre vall :D hülye madár... Nem könnyi egy senkiházi buta értéktelen lófaxnak lenni mi? :D de látom már beletörődtél és inkább a téveszméidnek élsz, az boldoggá tesz :D na, viszlát amerikában, te életcsászára :D
2014. máj. 13. 12:41
Kettőnk közül te vagy a tróger te nagyon idióta :D Buta vagy mint a föld nem értesz semmihez, és még lusta is vagy. Ez kb a trógerség fogalma, de erősködj csak nyugodtan :)
2014. máj. 13. 12:53
kamu az egész!! kedves kérdező csak nagyon unatkozik...
2014. máj. 13. 15:28
Kérdező, szerintem hagy a fenébe ezt az egész fórumot - és az országot, ha szeretnél menni, menj ki.
Kezd el pl. blogot írni arról hogy mentél ki, mit csinálsz ott, milyen sikereid vannak, a hitetlenkedők pedig majd elolvassák és belátják, hogy Neked volt igazad :)
2014. máj. 13. 15:49
50/55 A kérdező kommentje:
na jó bevallom. viccnek szántam az egészet. de remélem azért nincs harag :D nem gondoltam komolyan a sértéseket se. egyébként sok minden kiderült a számomra ezekből a válaszokból. példának okáért, hogy a magyar emberek nem szeretik az ingyenélőket és az arcoskodó típusúakat. nagy vérmérséklettel ennek hangot is adtatok. legalább is akik válaszoltak. azért volt igazság is a történetben. a nagyapám valóban élt pár évet amerikában a testvérével mentek ki, aki kint is maradt és ott alapított családot. nos kemény munkával kereste a pénzt, majd visszaköltözött a családhoz. a mese ezennel véget ért jó éjszakát gyerekek. puszi a hasatokra.
Kapcsolódó kérdések: