Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy lehet pénzt keresni...

Hogy lehet pénzt keresni munka nélkül?

Figyelt kérdés
Megmondom őszintén nekem büdös a munka.
2014. máj. 12. 18:44
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
Ja, és nem tudsz angolul.
2014. máj. 12. 20:24
 22/55 anonim ***** válasza:
Miután befejezted a rongyosra járatott ócska közhelyekkel való dobálózást, meg mondanád úgy egészen őszintén hogy mire vagyunk irigyek? Talán az életképtelen ambicióidra? Mert szemlátomást azon kívül semmi másod nincs...
2014. máj. 12. 20:24
 23/55 A kérdező kommentje:
most az fáj, hogy nem akarok dolgozni? :D vagy, hogy itt akarom hagyni ezt a csöves országot? :D
2014. máj. 12. 20:29
 24/55 anonim ***** válasza:

Régen én is szerettem volna menni, de már annyira nem, ma már ott sincs kolbászból a kerítés, nagyapádnak lehet bejött, de ma kezdjük azzal hogy lehet be se engednek, ha kapnál is munkát nem igazán fogsz meggazdagodni belőle - még akkor se, ha orvos vagy IT fejlesztő vagy. Az ott született emberek többsége se az "amerikai álmot" éli, a pénzért ott is dolgozni kell, ha büdös a munka, ott se lesz ingyen pénzed.

Legyen sok gyereked és feküdj rá a segélyre, rabolj ki pár bankot - mondjuk ezekkel is munka van.

2014. máj. 12. 20:30
 25/55 anonim válasza:
Nekem keresztanyámék, unokatesóm él kint már több mint 30 éve Amerikában, de tiszta szarul élnek. New Yorkba járnak be dolgozni egy céghez, irodai munkát végeznek. Szart se keresnek, vissza akarnak jönni Európába. Németországon gondolkodnak. Ráadásul unokatesóm ott született kint, angol az anyanyelve, ott nőtt fel a keleti parton, és nem akar Amerikában élni. Ő is már férjezett, lassan gyereket szeretnének, és nincs mit félrerakni a nagy életre.
2014. máj. 12. 20:34
 26/55 anonim ***** válasza:
65%

"Miután befejezted a rongyosra járatott ócska közhelyekkel való dobálózást, meg mondanád úgy egészen őszintén hogy mire vagyunk irigyek? Talán az életképtelen ambicióidra? Mert szemlátomást azon kívül semmi másod nincs..."

nem a kérdésemre válaszoltál ami még mindig fenn áll...

Amúgy az zavar hogy ilyen mérhetetlenül ostoba vagy.

2014. máj. 12. 20:44
 27/55 anonim ***** válasza:
Na, a kérdező skizó :D Beírt egy másik nickjével :D
2014. máj. 12. 20:46
 28/55 anonim ***** válasza:
Vagy a 66% saját magával beszélget? ÁHHH LEFOSOM! :DDDDDDDDD
2014. máj. 12. 20:47
 29/55 anonim ***** válasza:

Amúgy már nem is teljesen értelek.

Most feltételezem hogy a kis sztori a nagypapádról nem kamu.

Ő miből lett milliomos. Gondolom dolgozott. Vagy volt egy jó ötlete, vállalkozást indított, mind egy a lényeg hogy keményen hajtott érte. De te meg csak a napot lopni akarod. Arra mi értelme kimenni amerikába? Vagy ott az égből hullik a pénz, és nagypapád onnan kapkodta össze a millióit?

2014. máj. 12. 20:56
 30/55 anonim ***** válasza:
100%

Oké 66-os megértettem, köszi a privát üzenetet :D

Kérdező, szar érzés, hogy egy senki vagy ugye?

Tehetnél ellene, tanulnál, jó szakmát, egyetemre mehetnél, okos, művelt ember lehetnél, és jó állásod lehetne itthon is, vagy az EU-s országokban 4x annyiért. De nem, te inkább naplopó senki akarsz maradni. Számomra hasonló vagy mint azok a csövesek akik négy öt bor után gazdagnak hiszik magukat :D

Több példa a közelmúltból:

Egy csöves beszólt egy járókelő fiatal srácnak, az visszaszólt neki. A csövibá csak mondta a magáét a buszmegállóban a srácnak, a srác levette a táskáját: "Na öreg, gyere akkor üss meg ha ekkora a szád, ne pofázz annyit". Csövi: "TUDOD TE KI VAGYOK ÉN?" <<< itt szakadtam a röhögéstől. Srác: "Igen, tudom. Egy lezüllött alkoholista senki", majd visszavette a táskáját, a csövi meg elment.

A másik, buszon: Két alkoholista lezüllött részeg retkes, büdös csövi beszélget, az egyik egyszer csak elkezdi fennhangon üvölteni: "Tudod te mennyi pénzem van b+? Tudod te? Megvehetném az egész buszt, utasokkal együtt!" <<< na itt szakadtam a röhögéstől.

Egy pszichiáter megtudná mondani, hogy ez milyen betegség, hogy kompenzálni akarják a saját nyomorukat azzal, hogy gazdagnak, "tudodkivagyokénnek" állítják be magukat. Na Te is pontosan ilyen vagy! :-)

2014. máj. 12. 21:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!