Hogy lehet pénzt keresni munka nélkül?
Régen én is szerettem volna menni, de már annyira nem, ma már ott sincs kolbászból a kerítés, nagyapádnak lehet bejött, de ma kezdjük azzal hogy lehet be se engednek, ha kapnál is munkát nem igazán fogsz meggazdagodni belőle - még akkor se, ha orvos vagy IT fejlesztő vagy. Az ott született emberek többsége se az "amerikai álmot" éli, a pénzért ott is dolgozni kell, ha büdös a munka, ott se lesz ingyen pénzed.
Legyen sok gyereked és feküdj rá a segélyre, rabolj ki pár bankot - mondjuk ezekkel is munka van.
"Miután befejezted a rongyosra járatott ócska közhelyekkel való dobálózást, meg mondanád úgy egészen őszintén hogy mire vagyunk irigyek? Talán az életképtelen ambicióidra? Mert szemlátomást azon kívül semmi másod nincs..."
nem a kérdésemre válaszoltál ami még mindig fenn áll...
Amúgy az zavar hogy ilyen mérhetetlenül ostoba vagy.
Amúgy már nem is teljesen értelek.
Most feltételezem hogy a kis sztori a nagypapádról nem kamu.
Ő miből lett milliomos. Gondolom dolgozott. Vagy volt egy jó ötlete, vállalkozást indított, mind egy a lényeg hogy keményen hajtott érte. De te meg csak a napot lopni akarod. Arra mi értelme kimenni amerikába? Vagy ott az égből hullik a pénz, és nagypapád onnan kapkodta össze a millióit?
Oké 66-os megértettem, köszi a privát üzenetet :D
Kérdező, szar érzés, hogy egy senki vagy ugye?
Tehetnél ellene, tanulnál, jó szakmát, egyetemre mehetnél, okos, művelt ember lehetnél, és jó állásod lehetne itthon is, vagy az EU-s országokban 4x annyiért. De nem, te inkább naplopó senki akarsz maradni. Számomra hasonló vagy mint azok a csövesek akik négy öt bor után gazdagnak hiszik magukat :D
Több példa a közelmúltból:
Egy csöves beszólt egy járókelő fiatal srácnak, az visszaszólt neki. A csövibá csak mondta a magáét a buszmegállóban a srácnak, a srác levette a táskáját: "Na öreg, gyere akkor üss meg ha ekkora a szád, ne pofázz annyit". Csövi: "TUDOD TE KI VAGYOK ÉN?" <<< itt szakadtam a röhögéstől. Srác: "Igen, tudom. Egy lezüllött alkoholista senki", majd visszavette a táskáját, a csövi meg elment.
A másik, buszon: Két alkoholista lezüllött részeg retkes, büdös csövi beszélget, az egyik egyszer csak elkezdi fennhangon üvölteni: "Tudod te mennyi pénzem van b+? Tudod te? Megvehetném az egész buszt, utasokkal együtt!" <<< na itt szakadtam a röhögéstől.
Egy pszichiáter megtudná mondani, hogy ez milyen betegség, hogy kompenzálni akarják a saját nyomorukat azzal, hogy gazdagnak, "tudodkivagyokénnek" állítják be magukat. Na Te is pontosan ilyen vagy! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!