Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy lehet pénzt keresni...

Hogy lehet pénzt keresni munka nélkül?

Figyelt kérdés
Megmondom őszintén nekem büdös a munka.
2014. máj. 12. 18:44
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
91%

Kamu az egész. Ha akkora milliomos lett ott a nagyapád, akkor miért nem tart el? Vagy egyáltalán minek jött haza a "rabszolga" magyarok közé???? Mellesleg ha nagyapád volt kint és egy kicsit mesélt róla hogy hogy működik oda a kijutás, akkor tudná hogy ez nem úgy működik hogy minden sehonnai naplopó suttyót kiengednek oda.

Legközelebb jobb kamu kérdéssel próbálkozz.

2014. máj. 12. 19:02
 12/55 anonim ***** válasza:
73%
Nah előttem már leírták amit gondoltam. jelentsétek minél többen a kérdést hogy kitaláció.
2014. máj. 12. 19:02
 13/55 A kérdező kommentje:
amerikában minden jobb. egyébként van pénzünk bőven azzal nincs is baj, csak hosszútávon valami lének azért be kell folynia. isten nyugosztalja Andris papa gondoskodott rólunk. azért jött haza mert megszedte magát lóvéval és visszaköltözött a családhoz. nem ott képzelte el a jövőt. itt meg vígan lehetett belőle éldegélni.
2014. máj. 12. 19:03
 14/55 anonim ***** válasza:

A segélyek Európában a legmagasabbak.

Szóval, ha nem szeretnél semmit dolgozni akkor nem értem ,miért pont Amerika?

2014. máj. 12. 19:03
 15/55 A kérdező kommentje:
mert Amerika jobban vonz. ott lazaság van. a nyers európai országokat nem szeretem
2014. máj. 12. 19:05
 16/55 anonim ***** válasza:
73%
Egy világjáróhoz van szerencsénk-.-
2014. máj. 12. 19:09
 17/55 anonim ***** válasza:
73%

" mert Amerika jobban vonz. ott lazaság van. a nyers európai országokat nem szeretem"

Na akkor tanulmányozd egy kicsit a dolgokat. Ne holywoodi filmeket nézzél, hanem a valóságot. Hamar rájössz, hogy Amerika messze nem olyan laza mint Európa. Még ma is a 21-dik században Európa jóval lazább mint Amerika..

2014. máj. 12. 19:15
 18/55 anonim ***** válasza:
91%
Ez a szörnyű felismerés, mikor kikiáltom egy kérdésről hogy kamu, aztán elkezd csöngeni a fejembe ez a hang: "vagy tényleg léteznek ennyire ostoba emberek a földön?"
2014. máj. 12. 19:29
 19/55 anonim ***** válasza:
89%
Átlagban 10ből 9 kérdést elmebeteg, vagy szellemi fogyatékos ír ki, tehát tényleg létezik...
2014. máj. 12. 20:00
 20/55 anonim ***** válasza:
59%

Nem mehetsz Amerikába:

- buta vagy, butákat nem fogadnak be, keményen nézik, hogy kit engednek be

- nincs pénzed kiutazni

- örök vesztes vagy

- nincs semmi szakmád

Kezdhetsz foggal körömmel védekezni, de sajnos ez az igazság. Itt fogsz megrohadni az országban, és vagy csöves leszel, vagy bűnöző, vagy mindkettő.

2014. máj. 12. 20:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!