Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Lehetséges volna közöttünk...

Lehetséges volna közöttünk szexkapcsolat után az hogy dolgozzak neki?

Figyelt kérdés

8 hónapig voltunk "együtt" páromnak hittem, de rá kellett jönnöm hogy csak szex kapcsolat volt.

Már túl vagyok rajta.

Ma találkoztunk és beszélgettünk egy jót. Mivel vállalkozó szeret a munkáról beszélni, és mondta lehet elküld egy két alkalmazottat. Én pedig nagyon szeretnék dolgozni, ezért mondtam hogy nekem pedig jól jönne egy munka. Mondta hogyha úgy van még tárgyalunk ez ügyben és lehet róla szó hogy meg néz hogyan dolgozom.

Ti mint kívülállók hogyan látjátok az előnyeit hátrányait?!

2014. ápr. 14. 19:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

:-) jah, mert pont téged akar foglalkoztatni!

És szerinted nem lesz semmi probléma abból, hogy az új kolleginát a főnök már levarrta???

Elég naív vagy!

De elárulhatnád mifèle munka lenne?

2014. ápr. 15. 06:06
 12/13 A kérdező kommentje:
Olyan munka amiről nekem is meg van a szakképesítésem. ( :
2014. ápr. 15. 09:06
 13/13 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy feladtam a leckét, de nem azt kérdeztem, hogy van-e képesítésed róla, hanem azt, hogy miféle munkát akarsz te a szexpartnerednél? :)
2014. ápr. 15. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!