Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Lehetséges volna közöttünk...

Lehetséges volna közöttünk szexkapcsolat után az hogy dolgozzak neki?

Figyelt kérdés

8 hónapig voltunk "együtt" páromnak hittem, de rá kellett jönnöm hogy csak szex kapcsolat volt.

Már túl vagyok rajta.

Ma találkoztunk és beszélgettünk egy jót. Mivel vállalkozó szeret a munkáról beszélni, és mondta lehet elküld egy két alkalmazottat. Én pedig nagyon szeretnék dolgozni, ezért mondtam hogy nekem pedig jól jönne egy munka. Mondta hogyha úgy van még tárgyalunk ez ügyben és lehet róla szó hogy meg néz hogyan dolgozom.

Ti mint kívülállók hogyan látjátok az előnyeit hátrányait?!

2014. ápr. 14. 19:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
Manapság egy takarítónői álláshoz is protekció kell.Ragadd meg a lehetőséget.Mi bajod lehet már ismeritek egymást kivül belül:))
2014. ápr. 14. 19:59
 2/13 anonim válasza:
42%
Ja megnézi hogy dolgozol! Jó szöveg. Végül is az is munka valahol.
2014. ápr. 14. 20:02
 3/13 anonim válasza:
93%

szerintem se lehet gond. nekem korrektnek tűnik, ahogy leírtad.

persze ha vannak hátsó szándékai, az hamar kiderül, és akkor majd eldöntheted h belemész-e, vagy felmondasz.

2014. ápr. 14. 20:14
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy probát megér, veszíteni nem veszítesz. Ha nem jön be, kilépsz.
2014. ápr. 14. 20:22
 5/13 anonim válasza:
Ilyen alapon én is adok neked munkát. "Csak előbb megnézem, hogy dolgozol"
2014. ápr. 14. 20:28
 6/13 anonim válasza:
17%
Ilyen áron, hogy két embert küldenek el, azért, hogy be tedd a s..-et, ilyen áron nem kéne semmilyen munka.
2014. ápr. 14. 20:31
 7/13 A kérdező kommentje:

Nem miattam küldi el. Nincs velük megelégedve sajnos vagy sem.

Én aztán mondtam hogy szeretnék munkát miután ezt kijelentette. Ha nem engem vesz fel akkor fel vesz mást. Manapság igencsak küzdeni kell egy állásért, hisz nem adják könnyen. Ők pedig ha nem teljesítenek akkor jó szándékból nem fogja megtartani. Viszont ellenben engem sem a szép két szememért fog dolgozni, és nekem még inkább kell küzdenem azért egy mert szeretnék megélni, kettő nem szeretnék magamra szégyent hozni és azért hogy ott is tartson. A munka az munka és nem barátság véleményem szerint. Nem szeretnék ebből az afférból előnyt kovácsolni.

2014. ápr. 14. 20:53
 8/13 A kérdező kommentje:
6-os azt hozzáfűzném neked hogy szerinted más helyett nem alkalmaztak még?? Az nem zavart??? Vagy te minden munkahelyre úgy tetted be a lábad hogy nem túrtál ki onnan senkit, csúnyán mondva??!! Persze jobb esetben ha dolgoztál, ha esetlegesen eltart a férjed az már teljesen más példa. :)
2014. ápr. 14. 20:55
 9/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a többieknek akik válaszoltak.

A munka az munka és nem szexről van itt szó már akik kételkedtek. Elég egyenes ember lett belőle. :)

2014. ápr. 14. 21:02
 10/13 anonim válasza:
Nem túrtam ki senkit, és dolgoztam, amíg volt munkám.
2014. ápr. 14. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!