Lehetséges volna közöttünk szexkapcsolat után az hogy dolgozzak neki?
8 hónapig voltunk "együtt" páromnak hittem, de rá kellett jönnöm hogy csak szex kapcsolat volt.
Már túl vagyok rajta.
Ma találkoztunk és beszélgettünk egy jót. Mivel vállalkozó szeret a munkáról beszélni, és mondta lehet elküld egy két alkalmazottat. Én pedig nagyon szeretnék dolgozni, ezért mondtam hogy nekem pedig jól jönne egy munka. Mondta hogyha úgy van még tárgyalunk ez ügyben és lehet róla szó hogy meg néz hogyan dolgozom.
Ti mint kívülállók hogyan látjátok az előnyeit hátrányait?!
szerintem se lehet gond. nekem korrektnek tűnik, ahogy leírtad.
persze ha vannak hátsó szándékai, az hamar kiderül, és akkor majd eldöntheted h belemész-e, vagy felmondasz.
Nem miattam küldi el. Nincs velük megelégedve sajnos vagy sem.
Én aztán mondtam hogy szeretnék munkát miután ezt kijelentette. Ha nem engem vesz fel akkor fel vesz mást. Manapság igencsak küzdeni kell egy állásért, hisz nem adják könnyen. Ők pedig ha nem teljesítenek akkor jó szándékból nem fogja megtartani. Viszont ellenben engem sem a szép két szememért fog dolgozni, és nekem még inkább kell küzdenem azért egy mert szeretnék megélni, kettő nem szeretnék magamra szégyent hozni és azért hogy ott is tartson. A munka az munka és nem barátság véleményem szerint. Nem szeretnék ebből az afférból előnyt kovácsolni.
Köszönöm a többieknek akik válaszoltak.
A munka az munka és nem szexről van itt szó már akik kételkedtek. Elég egyenes ember lett belőle. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!