Valaki árulja már el, hogy mégis mi értelme van tanulni?
23 éves koromig tanultam. Van egy BSc diplomám, meg egy középfokú nyelvvizsgám. Mindenhol 70-90 ezer forintot akarnak adni, túlórát nem fizetik, cafetéria nincs.
Ez komoly??? A 8 általános cigányok és a szakmunkás ismerőseim majdnem kétszer ennyit keresnek. Azok, akik középiskolában megbuktat. Én meg diplomával annyit sem tudok megkeresni összesen, amennyit ezek havonta félreraknak.
Ha ezt tudom előre, akkor érettségi után kitakarodtam volna külföldre és azóta több millió forintom lenne félrerakva és mindenem meglenne. Most meg úgy állok, hogy se pénz, se munka.
Elolvastam a válaszokat.Kaptál hideget-meleget.Férjem is valamilyen szinten mezőgazdaságban dolgozik és ő mondta hogy az agrármérnökök (sógornőm is az)közül nagyon sokan növényorvosok lettek és nagyon jól keresnek.Sok sikert!Remélem hamar találsz munkát!
Liza
Leírtam, hogy én mennyiből éltem meg és hogyan, miért fáj ez neked? Ha nem hiszed, hát ne hidd, a te dolgod.
Egyébként nem csodálkozom azon, hogy senki nem akar jó bérrel felvenni... Nem csak a papír számít ugyanis.
Ez lehet segítene neked:
16:22
hazudnak mint a vízfolyás. Ezen az oldalon mindegyik mérnök, tőzsdeguru vagy orvos. Nincs is más ember ezen az oldalon.
Akkor hogy legyen itt egy konkrét válasz:
Kitanultál egy diplomát, ami döglődik itthon, nekem nem nagyon volt értelme tanulnod.
Na most jobb ?
11:54
Elég sivár élete lehet azoknak a pilótáknak, ha 2 gép közti szünetben gyk-n lógnak.
Azért kel tanulni hogy lehes valaki .
kettő ha már tanultál épitzsd magad köré azt amit szeretnél elérni magyarán fektesd bele az életed .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!