Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Valaki árulja már el, hogy...

Valaki árulja már el, hogy mégis mi értelme van tanulni?

Figyelt kérdés

23 éves koromig tanultam. Van egy BSc diplomám, meg egy középfokú nyelvvizsgám. Mindenhol 70-90 ezer forintot akarnak adni, túlórát nem fizetik, cafetéria nincs.

Ez komoly??? A 8 általános cigányok és a szakmunkás ismerőseim majdnem kétszer ennyit keresnek. Azok, akik középiskolában megbuktat. Én meg diplomával annyit sem tudok megkeresni összesen, amennyit ezek havonta félreraknak.

Ha ezt tudom előre, akkor érettségi után kitakarodtam volna külföldre és azóta több millió forintom lenne félrerakva és mindenem meglenne. Most meg úgy állok, hogy se pénz, se munka.

2014. márc. 6. 14:34
1 2 3 4 5
 11/50 A kérdező kommentje:
Nem több százezret akarok keresni, hanem annyit, amiből tisztességesen meg lehet élni.
2014. márc. 6. 16:24
 12/50 anonim ***** válasza:
100%
Azért írd már le, hogy mi a végzettséged, meg milyen munkákra jelentkeztél, ahol ennyiket ajánlottak. Így értelmes választ se várjál, hogy nem tudni semmit, csak a levegőbe dobálsz dolgokat.
2014. márc. 6. 16:32
 13/50 anonim ***** válasza:
70%

Miért félsz megírni a végzettséged? Mert akkor kiderül, hogy esetleg olyan szakot választottál, amire tényleg nem lett volna semmi szükség?

Egyébként pedig: mindenki lent kezdi. Tessék elmenni dolgozni 90 ezerért, aztán a cégen belül kerülhetsz más pozícióba, előléptethetnek, vagy releváns tapasztlatattal máshol esetleg többet is meg fogsz kapni.

2014. márc. 6. 17:04
 14/50 anonim ***** válasza:
35%

Én is fogadni merek,hogy nem mérnökinformatikus vagy villanymérnök vagy.

MErt ha bölcsész akkor meg is van a válasz az a mekis karrier lesz sajnos ez van,értelmes reál dolgot kell tanulni lehetőleg mérnökit.Ez van ott több 100e-t kereshetsz,csak ugye el kellene menni EGYETEM MELLETT DOLOGZNI minimum 20 órában és nem bulizni hogy legyen gyakorlatod.

Mennyi gyakorlatod van szakmai?Sajnos tudom a választ egyetem alatt nem dolgozik valaki itt az eredménye,most fizeti meg az árát kamatostúl.

2014. márc. 6. 17:12
 15/50 anonim ***** válasza:
22%
Sajna nem mindenki reálos beállítottságú...
2014. márc. 6. 17:15
 16/50 anonim ***** válasza:
15%
De akkor meg ne panaszkodjon, hogy nem fizetik meg a semmire nem való diplomáját. Én se vagyok reálos, 90 ezres kezdőfizetés nem rossz, meg lehet belőle élni még Pesten is. Tudom, mert csináltam, egy percig nem sírtam, hogy ennyiért azok dolgoznak, akiknek éppen 8 általánosuk megvan, hanem örültem, hogy van munkám és saját pénzem, albérletem, életem és még az anyukámat is tudtam támogatni belőle.
2014. márc. 6. 17:21
 17/50 anonim ***** válasza:
28%
70-90 ezer tényleg kula semmire se elég max kaja és edzőterem és ki is fújt sajnos,két megoldás van valamit kitanulsz profi leszel,külföld és kint leszel profi ennyi.
2014. márc. 6. 17:29
 18/50 anonim ***** válasza:
61%

Az edzőterem mióta létszükséglet?

Ennyi pénzből meg lehet élni. Ha 200 nettóra vágyik, amit nem fog megkapni, akkor meg maradjon az anyja nyakán örökre vagy mi?

A felajánlot fizetések pontosan mutatják, hogy kinek a képzettsége, tapasztalata mennyit ér. Az övé ennyit ér, tessék beletörődni.

2014. márc. 6. 17:44
 19/50 anonim ***** válasza:

Mit végeztél?

Gépészmérnökin sincsenek munkanélküliek, de a 3-4 nyelven beszélő bölcsészek is elég jól keresnek a nyelvtanítással.

2014. márc. 6. 17:46
 20/50 anonim ***** válasza:
9%

Edzőterem pedig kell,mert egy FÉRFI igenis erős és egészséges,ez csajozáskor is kitűnik,hogy kihez vonzódnak az erős egészséges ALFA-t keresik aki értéket add nekik és látszik rajta,hogy egészséges plusz egy interjún is előny viccen kivűl mondom kiállást ad az edzés,hogy vannak céljaid és terveid ergó karrierista vagy és jó munkaerő leszel mert tuti tenni fogsz érte,hogy meg legyen meló mert ez = több pénz = céljaid.

Ez a lényeg.

2014. márc. 6. 17:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!