Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Valaki árulja már el, hogy...

Valaki árulja már el, hogy mégis mi értelme van tanulni?

Figyelt kérdés

23 éves koromig tanultam. Van egy BSc diplomám, meg egy középfokú nyelvvizsgám. Mindenhol 70-90 ezer forintot akarnak adni, túlórát nem fizetik, cafetéria nincs.

Ez komoly??? A 8 általános cigányok és a szakmunkás ismerőseim majdnem kétszer ennyit keresnek. Azok, akik középiskolában megbuktat. Én meg diplomával annyit sem tudok megkeresni összesen, amennyit ezek havonta félreraknak.

Ha ezt tudom előre, akkor érettségi után kitakarodtam volna külföldre és azóta több millió forintom lenne félrerakva és mindenem meglenne. Most meg úgy állok, hogy se pénz, se munka.

2014. márc. 6. 14:34
1 2 3 4 5
 31/50 A kérdező kommentje:

"Tehát van egy semmirevaló diplomád"

Tehát van egy semmirevaló diplomám. Te szerencsétlen, mit fogsz enni, ha ezek a semmirevaló diplomások nem lesznek???

Mire van ekkora arcod? Mi a szakmád/végzettséged? Ki vagy te?! Tudod mit? Nem kell leírni, egy ilyen nagyképű troll azt hazudik, amit akar.

"Hátha te tudnál, nem itt sírnál :P"

14-22 éves koromig elég volt, köszönöm. Diplomával nem szívesen csinálom ezt tovább. Amúgy is időszakos meló.

"Ha te is tudsz annyit melózni, mint az általad szidott cigányok ,meg szakmunkások, akkor nosza rajta végezd te is a munkájukat és akassz le kétszer ennyit mint most :-D Ilyen egyszerű ! Problem ?"

Tudod, nem azért tanultam, hogy buta, büdös cigányokkal dolgozzak egy légkörben. A nagyravaló logikádat inkább mellőzd, mert gáz vagy.

"agrárdiplomát én nem nevezném értelmiségi, tudományos diplomának"

Újabb pesti patkányt tisztelhetünk itt a gyk-n.

"A mai világban nem azért kell a diploma, hogy milliós kezdőfizetéssel találj állást"

Sehova nem írtam, hogy milliókat akarok keresni.

2014. márc. 6. 20:04
 32/50 egy újabb válaszoló ***** válasza:
Ne haragudj kedves kérdező, de Te sem a szerénységedről vagy híres, ahogy látom. Mellesleg milyen agrárdiplomád van? Növénytermesztő?
2014. márc. 6. 20:18
 33/50 anonim ***** válasza:

Kérdező: Te is egy troll vagy, mert csak fújod a magadét és belekötsz szinte mindegyik válaszolóba, pedig páran jókat írtak.

De ha neked jó, akkor sírj tovább, szídd az életet, meg a 8 általános elvégző cigányokat, akik 3x annyit keresnek, mint te a diplomáddal. + Diplomásként irigykedj a szakmunkásokra...

2014. márc. 6. 20:21
 34/50 anonim ***** válasza:

Függetlenül, hogy igazad van-e, ha jól látom vagy:

-elmész dolgozni diplomával kispénzért, szar melóban, de megvan a lehetőséged az előrelépésre

-lázongsz a neten a semmiért, és előbb sem leszel vele.

2014. márc. 6. 20:36
 35/50 A kérdező kommentje:
Egy szóval sem mondtam, hogy nem fogok elvállalni. Egyszerűen csak mérges vagyok.
2014. márc. 6. 21:07
 36/50 anonim ***** válasza:
el kell vállalni a 90e-est, és közben keresni mást. Ha van jobb, akkor lépni. Statisztika szerint, amúgy is 4 évente ajánlatos egy munkahely változtatás.
2014. márc. 6. 22:07
 37/50 anonim ***** válasza:
Miért vagy meglepődve a pofátlan válaszoktól? Többel nem értek én se egyet , de már maga a kérdés is bicskanyitogató módon van feltéve. Te magad is egy nagy képű beképzelt suhanc vagy. Ja és megéri tanuli : Gazdaságinformatikusként végeztem a volt csoportomból senki nem ketes bruttó 300 alatt. Tesóm most fog végezni Villanyon elektronikai gyártáson szinte kizárt , hogy 300 nettó alatt fog kezdeni. Volt csajom pénzügy számvitelen végzett Miskolcon felvették 275bruttó + nagy mértékű multis juttatáscsomag kezdéskor. Az Agrár szektor jelenleg 5%-át adja a GDP-nek a szolgáltatás a 70%-át meglep hogy azzal több a lehetőség?
2014. márc. 7. 06:40
 38/50 A kérdező kommentje:
Nekem nem egy gazdaságinformatikus/mérnökinformatikus ismerősöm van és egyikük sem keres br. 200-250 felett.
2014. márc. 7. 11:07
 39/50 anonim ***** válasza:

Kérdésem hol dolgoznak?Mit?Angolul tudnak?Milyen nyelven programoznak?

Hány év GYAKORLATUK van?

Akkor az ismerőseid hülyék már bocsi,én sem keresek nettó 300 alatt és sok kollégám sem és ismerősöm sem sőt jóval többet visznek haza.

Valamit sz_rul csinálnak.Gondolom KKV-nál dolgoznak nem multinál akkor nem csoda.

2014. márc. 7. 11:13
 40/50 anonim ***** válasza:
Jah igen hol tanultak mert sejtem milyen ,,informatikusok" lehetnek sajnos,ennyi bért egy kezdő is röhög.
2014. márc. 7. 11:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!