Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van aki ezzel a módszerrel...

Van aki ezzel a módszerrel tényleg nyert több pénzt?

Figyelt kérdés
Gondolom elég sokan hallottak már arról a módszerről, hogy rulettben egy színre kell tenni a tétet ha nem jön be akkor duplázni kell a tétet. Mikor ezt pár éve hallottuk először elég sokat foglalkoztunk vele, számolgattunk és tét nélkül játszottunk napokig. Végül arra jutottunk, hogy bár elég kicsi az esélye annak, hogy 10-nél többször jöjjön ki ugyanaz a szín, de mégis előfordul és akkor úszik az összes pénz. Mert ha pl. 1 euros téten jászunk akkor a 10. pörgetésnél már 512 euronál tart a tét ami azt hiszem több, mint 150000 ft(nem tudom most pontosan mennyi az euro) és az se biztos, hogy a 10. pörgetésre bejön és akkor ez megint duplázódik. Úgyhogy elvetettük ezt az ötletet, hogy ebből fogunk meggazdagodni. Viszont azóta többször is találkoztam olyan oldalakkal ahol azt mondják, hogy ők ebből élnek meg. Van olyan akinek tényleg bejött? Az írja már le a tapasztalatait.

2014. febr. 9. 16:15
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
45%

Hajrá fogj bele, lehetőleg hitelből, uzsorára...

TUTI BE FOG JÖNNI! De ha mégsem, akkor a részletfizetési határidő előtt írd meg, mi volt.

2014. febr. 10. 21:02
 32/32 anonim ***** válasza:

Ehhez még én is hozzászólok. Bár tanultam egyetemi matematikát, most nem szeretnék ilyen részletekbe belemenni, mert mások már megtették helyettem, meg annyira azért nem vagyok profi belőle.

Ez a stratégia rövid távon csak a szerencsén múlik, hosszú távon pedig bizonyosan veszteséget eredményez. Pontosan azért, amit mások már leírtak:

1) Nincs végtelen pénzed, márpedig jöhet egymás után 10-16 piros vagy fekete is, és akkor bizony baj van. Ilyennek nagyon gyakran találkozni az online kaszinóknál, sokkal gyakrabban, mint ahogy az ember várná. Ilyenkor a végén már több száz Eurot kockáztatsz pár Euro nyereség reményében - ez baromság! Ha mégis végtelen pénzed van, akkor meg mi a halálnak akarsz többet nyerni, hisz úgy se lehet több!

2) Az asztaloknál tét limit van, vagyis ha lenne is annyira sok pénzed, már nem tudsz tovább menni, és biztos bukó van!

3) A 0 tovább rontja az amúgy is csekély esélyeidet!

Ennyit az elméletről. Most pedig válaszolok a gyakorlati kérdésre:

Kipróbáltam én is ezt a stratégiát. Nem azért, mert elhittem, hogy ez biztos nyerésre vezet, egyszerűen csak játszottam, és kíváncsi voltam, hogy mennyire működik jól, növeli-e az esélyeimet az össze-vissza rakott tétekhez vagy a szerencseszámra rakáshoz képest pl.

Rövid távon szerencse faktor, hosszú távon viszont biztosan bukó! Azt hinné az ember, hogy ha már 5-6 alkalommal egymás után fekete jött, akkor most már biztosan pirosnak kell jönnie. A gyakorlat azt mutatja, hogy pontosan addig fognak téged sz*patni, amíg el nem veszted az összes pénzedet. Akkor is, ha nem csalnak, mert ez egy matematikailag lehetséges végkimenetel. Ha pedig csalnak, akkor még rosszabb. Online kaszinóról beszélek elsősorban. Ki van zárva a csalás? Nincs. Akkor meg?

Én már sokszor nyertem úgy, hogy szándékosan olyan számokat tettem meg, amik az elmúlt körökben kijöttek. Egyszerűen imádják a kaszinók a számok ismételgetését. Kijött egymás után kétszer a 9-es? Jó, akkor legyen még egyszer, arra úgyse számít senki!

Ezzel nem azt mondom, hogy biztosan csalnak, csak azt, hogy ilyenek bizony előfordulnak. Érzésem szerint többször látok valószínűtlen dolgokat kaszinókban, mint valószínű, átlagos, mindennapos dolgokat (mármint eseményeket, számsorozatokat).

És ha valahogy, nagyon ügyesen hosszú távon sikerülne nyereségesnek lenned egy ilyen Martingale stratégiával (amihez kell egy nagy adag szerencse is!), akkor sem tudsz sokat nyerni, mert ahhoz sokat kellene kockáztatnod, ahhoz meg nagy tőke kellene. Ha meg annyi lóvéd van, miért nem csinálsz vele valami értelmesebbet, mondjuk befektetés, nyaralás, buli ahova meghívsz, ingyen pia, örök élet, stb.

Kapise?! :)

2014. ápr. 15. 22:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!