Van aki ezzel a módszerrel tényleg nyert több pénzt?
Töbször is megálaszoltad a saját kérdésedet:
"Lehet vele nyerni, de... jöhet egy rossz széria."
Lehet vele nyerni, egy sorozat alatt több száz Eurót kockáztatva a kezdő tétnek megfelelő összeget. Pl. 1 EUR.
De jöhet egy széria, ahol a tét limit miatt egy sorozattal elveszted a kezdő téted több százszorosát. Pl. 255 EUR (200 EUR limit esetén, 8 tét).
Ha 255 alkalomal nyersz, azzal ellensúlyozni tudod a veszteséges sorozatot, de ez már a szerencse kategória, nem egy jól működő stratégia. És ebben az esetben még nem nyertél semmit, pedig rengeteg időd elment vele.
Ha mindenképpen szerencsejátékkal akarsz pénzt keresni, és van annyi tőkéd is, hogy ezt a duplázós, öngyilkos stratégiát is finanszírozni tudnád, akkor inkább a sportfogadásban nézz körül. Ott valóban létezik folyamatos nyerést nyújtó rizikó nélküli stratégia. Ha ilyen érdekel, keress rá a sportbefektetés kifejezésre. Abból a pénzből, amit a ruletten egy sorozatban elveszíthetsz, el tudod kezdeni.
Mivel matematikailag halott dolog, kipróbálni sem érdemes.
Ezen felül természetesen logikailag is halott, egyéb okok miatt.
Ha belátod,hogy matematikailag játékpénzben sem működik, akkor nem is értem
Mert játékpénzben sem nyertél még ezzel a taktikával. Saját bevallásod szerint is párszor próbáltad, el is buktad. Az,hogy néha feljutsz 500-ról 1-2-5 ezerig az max viccnek elég.
500-ból 10-ből egyszer eljutok 4000-ig, úgy ha mindig felteszek mindent:)
A gyakorlat az elmélet következménye. Ha már elméletben sem lehet biztos nyereséget kimutatni, akkor gyakorlatban biztosan nem lesz nyereséges. Illetve csak a szerencsén múlik.
Ahogy én látom, mindenki azt írja, hogy kizárólag veszteni lehet vele.
Hogy tapasztalatokra vagy kíváncsi? Olyan választ itt nem fogsz kapni, hogy:
"Figyelj, én kipróbáltam, vesztettem vele 10.000 EUR-t."
Aki így járt, biztosan nem fog vele eldicsekedni, hogy ennyi esze volt. Olyan ember pedig nincsen, aki azt írhatná, hogy ő hosszútávon nyert vele, akár csak 100-at is, mert az lehetetlen.
Ha te eldöntötted, hogy nyereséges, akkor nem érdemes húznod-halasztanod a dolgot, kezdjed el, aztán -szerintem az eddig válaszolók nevében is írhatom- majd várjuk a fejleményeket.
egy névtelen oldalon miért ne írhatná meg?
ha úgy döntök, hogy kipróbálom és elbukom a pénzt akkor le fogom írni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!