Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van aki ezzel a módszerrel...

Van aki ezzel a módszerrel tényleg nyert több pénzt?

Figyelt kérdés
Gondolom elég sokan hallottak már arról a módszerről, hogy rulettben egy színre kell tenni a tétet ha nem jön be akkor duplázni kell a tétet. Mikor ezt pár éve hallottuk először elég sokat foglalkoztunk vele, számolgattunk és tét nélkül játszottunk napokig. Végül arra jutottunk, hogy bár elég kicsi az esélye annak, hogy 10-nél többször jöjjön ki ugyanaz a szín, de mégis előfordul és akkor úszik az összes pénz. Mert ha pl. 1 euros téten jászunk akkor a 10. pörgetésnél már 512 euronál tart a tét ami azt hiszem több, mint 150000 ft(nem tudom most pontosan mennyi az euro) és az se biztos, hogy a 10. pörgetésre bejön és akkor ez megint duplázódik. Úgyhogy elvetettük ezt az ötletet, hogy ebből fogunk meggazdagodni. Viszont azóta többször is találkoztam olyan oldalakkal ahol azt mondják, hogy ők ebből élnek meg. Van olyan akinek tényleg bejött? Az írja már le a tapasztalatait.

2014. febr. 9. 16:15
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, mondani bármit lehet :)
2014. febr. 9. 16:20
 2/32 anonim ***** válasza:
100%

A gyakorlatban nem működik. Akkor működne, ha majdhogynem korlátlan pénzed lenne finanszírozni a bukó szériákat, illetve ha nem lenne asztallimit.

A valóságban előbb-utóbb jönni fog egy olyan bukó széria, ahol már nem tudod felrakni a dupláját valamely előbb említett ok miatt.

2014. febr. 9. 16:35
 3/32 anonim ***** válasza:
100%

Minden játékban elbukód a a feltett összeg 2.7%-át, teljesen mindegy,hogy éppen nyersz vagy sem.

Mikor feltetted a pénzt már 2,7%-tól búcsút is inthetsz.

Ennek van matematikai alapja, a duplázgató stratégia, nem működik, úgy szint a matek miatt.

Nyerhetsz 1-2 ezer eurót, többet is, de attól még nem a taktikád volt jó.

Ezekben az oldalakban összességében az a közös,hogy vagy el akarnak adni valamit, vagy egy link vezet az ajánlott internetes rulett oldalhoz. Ha az ő linkjükkel regisztrálás , ők jutalékot kapnak(~30%)

2014. febr. 9. 16:37
 4/32 A kérdező kommentje:
Igen mi is ezt tapasztaltuk, de sokan azt írják a neten, hogy nekik bejött. Arra is gondoltam már, hogy ezeket a kaszinó tulajdonosok írják.
2014. febr. 9. 16:38
 5/32 anonim ***** válasza:
91%

[link]

nem működik a gyakorlatban

akkor működne, ha végtelen sok pénzed lenne és végtelen nagy tétekkel játszhatnál

2014. febr. 9. 17:37
 6/32 anonim ***** válasza:
77%

Nem tulajdonosok írják.

Egyszerűen regisztráltak egy internetes kaszinónál egy affiliate számlát, és máris megéri ezt hirdetniük.

2014. febr. 9. 17:43
 7/32 A kérdező kommentje:

Kipróbáltam újra bwin-en 500 játékpénzzel 5-ös téttel..

változtatva a taktikát folyamatosan(hátha ezzel kilehet játszani) és mindig 50%-os nyereséget értem el, utána mindig jött a rossz széria. szóval akár még működhet is ha egyszerre nem akarunk sokat nyerni. de nem tudom mennyi igazi pénzben az az 5-ös zseton.. felment 160-ra is meg talán 320-ra is közben amikor még tudtam tartani és az elég sok lehet forintban..

2014. febr. 9. 18:02
 8/32 anonim ***** válasza:
69%

Nem lesz 50% nyerési esélyed már matematikailag sem.

0 is van a rulettben.

2014. febr. 9. 18:04
 9/32 A kérdező kommentje:

azzal tisztában vagyok, hogy a nyerési esély nem 50%

azt mondtam, hogy 50% nyeréségig jutottam mikor jött a rossz széria és elbuktam. azaz 500-ból 750-et sikerült csinálnom 3-ból 2x, egyszer pedig nem összeszedetten játszottam hanem összevissza.. szóval szerintem végül is lehet ezzel akár nyerni csak nagyon okosan kell csinálni.. nem kell sokat akarni egyszerre, megállni mondjuk 30% nyereségnél.. vagy ha jön egy rossz széria akkor hamar abbahagyni amíg nem buksz olyan sokat és pihentetni a dolgot.. bár nem tudom valódi pénzzel mennyire másabb, úgy értem lehet jobban figyeli a játék a taktikát.. talán egyszer kipróbálom egy olyan összeggel amit nem sajnálok ha elbukok.. de azért eléggé rizikós.. lehet, hogy az első körben jön egy rossz széria..

2014. febr. 9. 18:16
 10/32 anonim ***** válasza:
31%

# 2

Korlátlan pénzzel asztallimit nélkül sem működne, mert a zöld 0 miatt nem 50% a nyerési esély.

2014. febr. 9. 18:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!