Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van aki ezzel a módszerrel...

Van aki ezzel a módszerrel tényleg nyert több pénzt?

Figyelt kérdés
Gondolom elég sokan hallottak már arról a módszerről, hogy rulettben egy színre kell tenni a tétet ha nem jön be akkor duplázni kell a tétet. Mikor ezt pár éve hallottuk először elég sokat foglalkoztunk vele, számolgattunk és tét nélkül játszottunk napokig. Végül arra jutottunk, hogy bár elég kicsi az esélye annak, hogy 10-nél többször jöjjön ki ugyanaz a szín, de mégis előfordul és akkor úszik az összes pénz. Mert ha pl. 1 euros téten jászunk akkor a 10. pörgetésnél már 512 euronál tart a tét ami azt hiszem több, mint 150000 ft(nem tudom most pontosan mennyi az euro) és az se biztos, hogy a 10. pörgetésre bejön és akkor ez megint duplázódik. Úgyhogy elvetettük ezt az ötletet, hogy ebből fogunk meggazdagodni. Viszont azóta többször is találkoztam olyan oldalakkal ahol azt mondják, hogy ők ebből élnek meg. Van olyan akinek tényleg bejött? Az írja már le a tapasztalatait.

2014. febr. 9. 16:15
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
korlátlan pénzzel miért ne működne attól, hogy nem 50% az esély? korlátlan pénzzel 1% is lehet az esély ha addig duplázod amíg akarod..
2014. febr. 9. 18:33
 12/32 anonim ***** válasza:
Ez végülis jogos, valóban, asztallimit is szükséges.
2014. febr. 9. 18:41
 13/32 anonim ***** válasza:

Mivel nincs végtelen pénzed, így érdemes visszatérni a valóságba.

A valóság egyértelmű: Mindegy mennyit, milyen módszerrel játszol meg, a feltett összeg 2.7%-át veszíted el átlagosan.

Ha ezt így gondolod, akkor ezen felül lehet természetfeletti dolgokra gondolni, vagy összeesküvés elméletekben hinni.

Viszont matematikailag, pénzkeresésre , hosszú távon értelmetlen, illetve persze rövid távon is.

2014. febr. 9. 19:05
 14/32 A kérdező kommentje:
hogy érted hogy elvesztek 2,7%-ot? felteszek egyet, elvesztem felteszek 2-t, nyerek akkor 3-at raktam fel tétnek és 4-et nyertem. hol vesztek itt el 2,7%-ot?
2014. febr. 9. 19:15
 15/32 anonim ***** válasza:

A 0-n

Amit számolgatnál az a végtelen pénzen alapulna, illetve az asztallimit miatt, még úgy sem működőképes matematikailag.

Ha természetfeletti dolgokat vársz próbálkozhatsz.

Ha összeesküvésekben akkor is.

Viszont, ez matematikailag baromság

2014. febr. 9. 19:21
 16/32 A kérdező kommentje:
a 0 miatt miért veszítek 2,7%-ot? kijön a 0 újra megduplázom.. sőt azthiszem, hogy a 0-án visszakapod a fele pénzt(de ebben nem vagyok biztos) és akkor a 2ésfélszeresét nyered..
2014. febr. 9. 20:23
 17/32 anonim ***** válasza:

:)

Ugyanazt tudnám leírni amik már elhangzottak.

Sok szerencsét

2014. febr. 9. 20:31
 18/32 A kérdező kommentje:
most például felnyomtam 500-ról 2000 fölé.. de párszor el is vesztettem..
2014. febr. 9. 20:37
 19/32 anonim ***** válasza:

Látszik még nagyon gyerek vagy, hiszel a mesékben :)

Mellesleg megéri neked 1 tetves euró reményében több ezer eurót kockáztatni?

2014. febr. 9. 20:43
 20/32 A kérdező kommentje:

ha hinnék már rég feltettem volna az összes pénzemet..

azért kérdezek és próbálgatom, hogy lássam mi az esély rá.. és végül is úgy tűnik, hogy akár lehet is vele nyerni.. viszont rengeteget bukni is.. több ezer eurot nem tennék fel semmiképp.. kisebb összeget majd talán, kipróbálni hogy megy élesbe

2014. febr. 9. 20:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!