Mit gondoltok, mennyi esélye van egy fiatal fiúnak kijutni külföldre?
Figyelt kérdés
Internetes álláskeresésen találtam munkát külföldön... Mennyi esélyem lehet kijutni még sok idősebb jelentkezővel szemben? Mármint, hogy azokat keresik inkább, akinek családja van, el kell tartania őket és azért idősebb is? 19/F. Előre is köszönöm!2014. jan. 15. 10:13
11/13 A kérdező kommentje:
Hát úgy gondoltam, hogy utána elküldöm, ha visszaír. Denni tapasztalatom nincsen amúgy.
2014. jan. 15. 11:42
12/13 anonim válasza:
De nem valószínű, h visszaír, mert többen is jelentkezhetnek a munkára, ők valószínűleg már az önéletrajzukat is elküldték, miért bajlódna bárki azzal, h visszaírjon? Álláskeresésnél is hatarozottnak, erőszakosnak kell lenni, ha közben kiderülnek olyan részletek, ami miatt neked nem tetszene az állás, legfeljebb megmondod nekik, h bocs, mégsem! De ha látsz egy hirdetést, arra rögtön le kell csapni, mert sokan keresnek munkát manapság!
13/13 A kérdező kommentje:
Hát ma néztem és még nem kaptam választ... Akkor szerintem ez elúszott. Szüleim szerint már tudnom kéne, ha mennék, mert kevesebb, mint két hét van vissza.
2014. jan. 16. 08:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!