Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit gondoltok, mennyi esélye...

Mit gondoltok, mennyi esélye van egy fiatal fiúnak kijutni külföldre?

Figyelt kérdés
Internetes álláskeresésen találtam munkát külföldön... Mennyi esélyem lehet kijutni még sok idősebb jelentkezővel szemben? Mármint, hogy azokat keresik inkább, akinek családja van, el kell tartania őket és azért idősebb is? 19/F. Előre is köszönöm!
2014. jan. 15. 10:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Attól függ, milyen munkáról lenne szó. Betanított munkára abszolút van esélyed, én is 19 évesen jöttem ki.
2014. jan. 15. 10:35
 2/13 A kérdező kommentje:
Csomagoló munka. És te mennyi időközönként tudsz hazajönni?
2014. jan. 15. 10:38
 3/13 anonim ***** válasza:
Nekem 6 hét szabim van, télen nem szeretek hazamenni, mert túl hideg van, nyáron túl meleg, úgyhogy én ősszel és tavasszal szoktam 3-3 v 2-2 hétre, ha még marad szabadságom, akkor máshová is szoktam menni Magyarországon kívül.
2014. jan. 15. 10:55
 4/13 A kérdező kommentje:
Értem. Szóval akkor pl 2 havonta kb. nem lehet hazajönni 1-2 hétre...
2014. jan. 15. 11:06
 5/13 anonim ***** válasza:
Ez munkáltatótól függ. Ismerek olyat, aki így csinálja, de akkor azt az 1-2 hónapot szabadnap nélkül húzza le.
2014. jan. 15. 11:10
 6/13 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor szerinted nagy esélyem van rá?
2014. jan. 15. 11:15
 7/13 A kérdező kommentje:
Amúgy még csak most jelentkeztem és kb. 2 hét múlva indulás lenne.
2014. jan. 15. 11:17
 8/13 anonim ***** válasza:
Esélyed van. Beszéltél már velük telefonon, vagy emailben? Szerződést küldtek már?
2014. jan. 15. 11:21
 9/13 A kérdező kommentje:
Nem... Csak egy üzenetet írtam... De csak annyit, jogy esetleg valami bővebb információt tudna-e küldeni.
2014. jan. 15. 11:25
 10/13 anonim ***** válasza:
Az még nem jelentkezés, így semmi esélyed. Jelentkezni önéletrajzzal kell, ha nincs tapasztalatod, igy nincs mit írnod az önéletrajzba, akkor írj egy rövid levelet arról, hány éves vagy, honnan jöttél, miért szeretnél ott dolgozni, mennyi ideig stb. Ha biztosra akarsz menni, több helyre is jelentkezz, mert általában nem jön össze minden elsőre!
2014. jan. 15. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!