Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok erről az új törvényről? Hogy már a 12 13 évesek is szexelhetnek fiatal korúval?
Figyelt kérdés
És mi van ha a fiú 18 lesz mondjuk 2 hónap múlva ,a lány meg csak 13 . ? Szerintem fel hàborító ez csak? Mit gondoltok erről ?2013. aug. 19. 13:21
1/20 anonim válasza:
Elég felháborító és undorító.
De mit vársz?Elég megnézni mi folyik...
3/20 anonim válasza:
Eddig is mindenki azt csinált amit akart. Ezentúl már a törvény is megengedi. :)
4/20 anonim válasza:
10 év mulva mész az utcán és megengedik h megerőszakoljanak,NŐK férfit,és fordítva is!
5/20 anonim válasza:
szerintem vicc az egész....aki 13 évesen dugni akar, úgysincs annyi esze, h érdekelje a törvény...
6/20 anonim válasza:
igaza van a 3-diknak eddig is csinálták most már csak annyi változott h nem bünteti a törvény
7/20 anonim válasza:
Az eddigi törvények szerint Rómeót is lecsukták volna kb 3évre 17évesen, amiért szexelt volna a 13 éves Júlia szerelmével...
8/20 anonim válasza:
Eddig is dugtak, nyugi. Nekem is volt olyan osztálytársam, akiről mindenki tudta, hogy 12 évesen már nem volt szűz.
9/20 pinkpancser válasza:
#4, nem csak megengedik, de kötelező lesz :)
10/20 anonim válasza:
A keresztény-konzervatív kormányunk megmutatja, hogy mennyire veszi komolyan a saját maga által lobogtatott értékeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!