Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok erről az új...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok erről az új törvényről? Hogy már a 12 13 évesek is szexelhetnek fiatal korúval?

Figyelt kérdés
És mi van ha a fiú 18 lesz mondjuk 2 hónap múlva ,a lány meg csak 13 . ? Szerintem fel hàborító ez csak? Mit gondoltok erről ?
2013. aug. 19. 13:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Mért nem mindegy hogy tilos e vagy nem úgyis csinálják így maximum egy gondal kevesebb van a bíróságnak
2013. aug. 19. 13:50
 12/20 anonim ***** válasza:
szerintem szemétség hogy csak 18 év alatti dughat 12 évessel idősebb mért nem?
2013. aug. 19. 13:58
 13/20 anonim ***** válasza:
#7 Júlia akkor 14 volt, Rómeó meg 15 :D
2013. aug. 19. 14:44
 14/20 anonim ***** válasza:

12-13 évesen közös maszturbáció előfordul.

13-14 évesen már orál nagyon gyakran előfordul.

14-15 évesen pedig már kupakolnak is.

Ez nap mint nap megtörténik, ilyen törvények nem sokat rúgnak labdába.

2013. aug. 19. 15:34
 15/20 anonim ***** válasza:

Ha alaposabban utánajársz, a törvény csak követte a realitásokat. Készült egy felmérés, amiből kiderült, hogy a 12-14 évesek elég jelentős része él szexuális életet (úgy a 10-15%-uk). Ez már elég jelentős arány ahhoz, hogy a törvény is figyelembe vegye. Egyébként nem annyira 12 évesekről van szó, a felmérések alapján a 14 év alatt szexelő fiatalok többsége nem sokkal 14 éves kora előtt kezdi.

Egyszerűen hiába próbáljuk társadalmi normákkal felülírni: pubertáskorban igenis tombolnak a hormonok, a kamaszok kíváncsiak, szexelni fognak akkor is, ha tiltja a törvény, meg akkor is, ha nem. Ez így volt amióta a világ világ, hiába dugjuk homokba a fejünket, meg hivatkozunk erkölcsökre meg mindenfélére... meg hogy régen nem így volt. Dehogynem. A régebbi korokban 14 évesen már házasodtak... az mennyivel volt jobb?

2013. aug. 19. 15:35
 16/20 anonim ***** válasza:

13-as rosszul tudod

Júlia a legtöbb darabban 13 évesnek van állítva, Rómeó pedig 16-17-nek.

2013. aug. 19. 15:38
 17/20 anonim ***** válasza:

"a törvény csak követte a realitásokat"

-ebben az esetben igen, annak ellenére a 14-es korhatár is nagyon alacsonynak számít, legalábbis a fejlettebb országokban 15-16 van

-mi a helyzet a zöldikével? ha a törvény követné a realitásokat, akkor tudná, hogy betarthatatlan törvényt hozott hatályba

[link]

2013. aug. 19. 15:49
 18/20 ManderleyRe ***** válasza:
Az, hogy most ezt erkölcstelennek gondoljuk-e vagy sem mindegy. 1. Mert már a törvény is engedi 2. Mert aki annyira akarta eddig is dughatott, ahogy akart 3. mint előttem mondták, régebben 13-14 évesen már házasodtak, és sok helyen már baba is volt. 4. anyukám osztályában anno is volt olyan lány, aki ennyi idősen kimaradt, mert terhes lett. tehát a "bezzeg az én időmben" duma sem igaz, mert akkor is előfordult, hogy ennyi idősen már nagyban szexeltek.
2013. aug. 19. 17:22
 19/20 anonim ***** válasza:

Én 12-13 évesen még haverokkal bicigliztem.. meg ilyenek..nem csajjal d*gtam O.o

Ez volt 5 éve..

Ilyen gyorsan romlik a világ?!

2013. aug. 19. 17:37
 20/20 anonim ***** válasza:
amúgy elhiszi valaki azokat a felméréseket hogy az átlag szex 13 éves a lányoknál? mert hiába az ilyen felmérések a valóságban tuti nem ennyi az átlag
2013. aug. 19. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!