Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok erről az új törvényről? Hogy már a 12 13 évesek is szexelhetnek fiatal korúval?
12-13 évesen közös maszturbáció előfordul.
13-14 évesen már orál nagyon gyakran előfordul.
14-15 évesen pedig már kupakolnak is.
Ez nap mint nap megtörténik, ilyen törvények nem sokat rúgnak labdába.
Ha alaposabban utánajársz, a törvény csak követte a realitásokat. Készült egy felmérés, amiből kiderült, hogy a 12-14 évesek elég jelentős része él szexuális életet (úgy a 10-15%-uk). Ez már elég jelentős arány ahhoz, hogy a törvény is figyelembe vegye. Egyébként nem annyira 12 évesekről van szó, a felmérések alapján a 14 év alatt szexelő fiatalok többsége nem sokkal 14 éves kora előtt kezdi.
Egyszerűen hiába próbáljuk társadalmi normákkal felülírni: pubertáskorban igenis tombolnak a hormonok, a kamaszok kíváncsiak, szexelni fognak akkor is, ha tiltja a törvény, meg akkor is, ha nem. Ez így volt amióta a világ világ, hiába dugjuk homokba a fejünket, meg hivatkozunk erkölcsökre meg mindenfélére... meg hogy régen nem így volt. Dehogynem. A régebbi korokban 14 évesen már házasodtak... az mennyivel volt jobb?
13-as rosszul tudod
Júlia a legtöbb darabban 13 évesnek van állítva, Rómeó pedig 16-17-nek.
"a törvény csak követte a realitásokat"
-ebben az esetben igen, annak ellenére a 14-es korhatár is nagyon alacsonynak számít, legalábbis a fejlettebb országokban 15-16 van
-mi a helyzet a zöldikével? ha a törvény követné a realitásokat, akkor tudná, hogy betarthatatlan törvényt hozott hatályba
Én 12-13 évesen még haverokkal bicigliztem.. meg ilyenek..nem csajjal d*gtam O.o
Ez volt 5 éve..
Ilyen gyorsan romlik a világ?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!