Fektetnétek bitcoinba milliós szinten?
Figyelt kérdés
Egy nagyobb megtakarításom felét szánnám rá, egy ideje ezen agyalok. Igaz a mai nap esett egy szépet, de hosszútávon megingathatatlanul tör felfelé.2013. dec. 5. 14:45
31/34 anonim válasza:
30as vagyok. Nem a 29 rol beszeltem. Az aki azt mondta hogy semmit nem fog erni.
32/34 anonim válasza:
Jó olvasni ezeket a régi kérdéseket, a sok károgót.
Mi akik a poszt keletkezésekor vásároltunk és tartottuk elég jól jártunk.
Én hiszek benne továbbra is, csak nem értem, hogy 10+ év után sem lett kevesebb a negatív hang. 🤣🤣
33/34 anonim válasza:
hát mondjuk aki a csúcson vett egy éve 70.000-ért az most rendesen sz.pik... (mint egy kismalac).
34/34 anonim válasza:
Csak akkor ha eladja. Ha 10 év múlva pedig 1 millió lesz az ára akkor pedig isten király lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!