Igen messze van még az összeomlás, igaz legjobb lett volna úgy 1-2 évvel ezelőtt belevágni, de most is lehet vele még fogni csak türelmesnek kell lenni, mert elég nagy ingadozások vannak szóva nem kell bemajrézni azon ha pár nap alatt felére esik az árfolyam.
2013. dec. 6. 19:05
22/34 anonim válasza:
Én most shortolnám.
2013. dec. 7. 13:04
23/34 anonim válasza:
Szerintem megéri befektetni 600$ körül kell venni de nem szabad milliókat beleölni max 1 milliót, ez a lufi kipukkadás meg f***ság amíg lesz silkroad meg feketepiac addig a bitcoinra is szükség lesz és használtban lesz idén már sokkal inkább befektetők vásároltak bitcoint, szerintem elfogja érni a 10,000$-t is csak idő kérdése az megy hogy 30%-ot esett 1240$ az meg egy természetes dolog érdemes vele foglalkozni.
2013. dec. 25. 23:13
24/34 anonim válasza:
Valaki azt mondja 40 ezer dollár lesz egy. Ez csak találgatás.
Itt 2 dolog kapta fel nagyon ezt, hogy kínában a bankok elfogadták, és a bitcoin felét kínaiak felvásárolták.
Aztán 2 komolyabb esés lett 1 hónapon belül. 3-4 hete 1200-ról ment 900-ra, aztán visszaesett 600-ra. Pedig sokan nyomták itt, hogy ez csak átmeneti esés, meg ilyen megtörténik. 1 hónap alatt a csúcstól a felére esett. Sokan el is adták, gondolom a 600 dolláros ár hatására megnőtt a kereslet. Így megindult. Kérdés meddig. De szerintem ha januárban is kap egy ütést, akkor be fog állni megint ilyen 100 dollár körülre.
Én hiszek a Bitcoinba viszont bányászásba fektettem nem bitcoin vásárlásba mert bármikor történhet valami nagyon rossz így a bányászás éri meg a legjobban, bár ez is olyan hogy az elején kellett volna elkezdeni a bányászást is meg a bitcoin vásárlását is bár ha 1x eléri a több 10ezer $-t akkor lehet még nem késő egyikbe se belekezdeni ezt kockázatot vagy vállalod vagy nem.
2014. jan. 16. 19:03
27/34 anonim válasza:
Én reddcoinba tennék lóvét igaz nem milliókat csak pár száz ezreket.
2014. aug. 20. 11:36
28/34 anonim válasza:
#24, aki ezt mondta egy zseni. Tényleg annyi lett mostanra :)
Szóval ja, '13-ban 800 dolláros árfolyamnál megérte volna. 50x pénz.
2021. aug. 1. 21:47
29/34 anonim válasza:
Sok amatőr.
2021. aug. 6. 22:50
30/34 anonim válasza:
Utolsó. Ez az eddig legrosszabban érett hozzászólás. Screenshottoltam 🤣
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!