Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hogyan fektetnétek be optimáli...

Hogyan fektetnétek be optimálisan ekkora összeget?

Figyelt kérdés

Megbízást kaptam, hogy 6 millió Ft-ot nagyjából 1-2 éven keresztül kezelhetek. Tudom, nem hatalmas összeg, viszont jó lenne belőle minimális-közepes kockázattal minél többet kihozni.

Szerintetek a sima bankbetéten/bef.alapokon/részvényeken/devizakereskedésen kívül milyen befektetési ötletek lehetnek még?

2013. szept. 28. 21:39
 1/10 anonim ***** válasza:

Igazából nagyjából mindent leírtál ami biztonságos. Vagy elmész egy kaszinóba, és fekteszed a pirosra vagy a feketére. :D

Viccet félre téve mással nem nagyon tudsz most fektetni.

2013. szept. 28. 21:45
 2/10 A kérdező kommentje:
Ingatlan árveréseken gondolkozok még, viszont ingatlan területen nem vagyok képben, nem ismerem a piacot.
2013. szept. 28. 21:49
 3/10 anonim ***** válasza:
ha nem ismered a piacot,akkor könnyen rászednek majd bármire,én azt mondom nem nagyon érdemes semmibe befektetni..max ha nem saját vállakozást csinálsz,amiben te vagy magad főnöke és ura.jol gondold meg mielőtt rácseszel
2013. szept. 28. 21:51
 4/10 A kérdező kommentje:
az a gond, hogy vállalkozáshoz nincs ötletem, ill. semmi formabontó újítás.
2013. szept. 28. 22:03
 5/10 anonim ***** válasza:
Az ingatlan felejtős, az nem 1-2 évre szóló befektetés.
2013. szept. 28. 22:19
 6/10 anonim ***** válasza:
Vállalkozásba fektetheted. Az 1-2 év miatt, nem biztos a közepes kockázat. Nekem van vállalkozáshoz ötletem (pénzem is), tapasztalatom és tudásom a befektetéshez, ennek ellenére nem vállalnám más pénzének kezelését. Személyes és szakmai kíváncsiságból érdekel, Ki bízta rád a pénzét? Kérlek mond meg, ha ide nem akkor privátban válaszolj. Cserébe segítek, befektetési ötletet adok.
2013. szept. 29. 03:01
 7/10 anonim ***** válasza:

Tudod, ha 2 év alatt a 6-ból 7-et csinálsz, az összesen 16%, évesítve 8% hozam.

Ezzel a teljesítménnyel már túlszárnyalnád a profi, hivatásos alapkezelők, befektetési bankárok, stb-k 70-80%-ának hozamát.

Csak mondom, hogy ne legyenek irreális elvárásaid (megfelelő kockázatvállalás nélkül), illetve egyben kíváncsi is vagyok, hogy mekkora növekedést tűztél ki célul 1 és 2 éves távon?

2013. szept. 29. 08:10
 8/10 A kérdező kommentje:
Én 2 év alatt + bruttó 1-2 Mio Ft-ra gondoltam.
2013. szept. 29. 11:47
 9/10 anonim ***** válasza:

Én meg a rózsaszín elefántra, csak épp ez nem tartozik ide.

Amit szeretnél az irreális ahhoz képest, amennyire értesz hozzá (és nem tudja itt senki neked gyorstalpalón elmagyarázni, hogy jobban érts hozzá).

Minimális kockázattal, bárminemű tudás nélkül marad a bankbetét.

2013. szept. 29. 20:07
 10/10 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Figyelembe véve a rendelkezésedre álló időt, véleményem szerint az ingatlannál szinte csak jobb megoldásokat találsz. Abban legalább közép-, de legfőképp hosszú távon érdemes gondolkodni. Nem vagyok pénzügyi szakember, a véleményem szubjektív, a gazdaság és az ingatlanpiac jelenlegi állapotát, valamint a magyar törvényeket vettem figyelembe a válaszomnál.
2013. okt. 1. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!