Hogyan fektetnétek be optimálisan ekkora összeget?
Megbízást kaptam, hogy 6 millió Ft-ot nagyjából 1-2 éven keresztül kezelhetek. Tudom, nem hatalmas összeg, viszont jó lenne belőle minimális-közepes kockázattal minél többet kihozni.
Szerintetek a sima bankbetéten/bef.alapokon/részvényeken/devizakereskedésen kívül milyen befektetési ötletek lehetnek még?
Igazából nagyjából mindent leírtál ami biztonságos. Vagy elmész egy kaszinóba, és fekteszed a pirosra vagy a feketére. :D
Viccet félre téve mással nem nagyon tudsz most fektetni.
Tudod, ha 2 év alatt a 6-ból 7-et csinálsz, az összesen 16%, évesítve 8% hozam.
Ezzel a teljesítménnyel már túlszárnyalnád a profi, hivatásos alapkezelők, befektetési bankárok, stb-k 70-80%-ának hozamát.
Csak mondom, hogy ne legyenek irreális elvárásaid (megfelelő kockázatvállalás nélkül), illetve egyben kíváncsi is vagyok, hogy mekkora növekedést tűztél ki célul 1 és 2 éves távon?
Én meg a rózsaszín elefántra, csak épp ez nem tartozik ide.
Amit szeretnél az irreális ahhoz képest, amennyire értesz hozzá (és nem tudja itt senki neked gyorstalpalón elmagyarázni, hogy jobban érts hozzá).
Minimális kockázattal, bárminemű tudás nélkül marad a bankbetét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!