Most kell eldönteni, hogy vajon esik még, vagy hirtelen felugrik majd újra.
2013. dec. 5. 20:09
12/34 anonim válasza:
Multkor szamolgattam, Banyaszni legalabb 100M HUF befektetes kellene.
En hosszutavon nem igen fetetkenk bele, januarban meg 13 dollar korul volt az arfolyam. Nem hiaba szajkozzak a szakertok, hogy lufi lufi lufi :) Szerintem nagyon jodolog es eletkepes lessz hosszutavon is, viszont most nagyon tulertekelt. Ha spekulalni szeretnel kisebb osszeggel tedd inkabb valamilyen derivativaval.
2013. dec. 5. 20:14
13/34 anonim válasza:
"Multkor szamolgattam, Banyaszni legalabb 100M HUF befektetes kellene." -> ezzel csak arra akartam utalni, hogy mar lekesett az emberek jelentos resze:)
2013. dec. 5. 20:16
14/34 anonim válasza:
legértelmesebb válaszokat pontozzátok le pénzügyi zsenik, attól mert a fed volt elnöke pattog, hogy szar a bitcoin nem kell meglepődni, mivel ettől a nagyszerű pénzügyi rendszertől független dologról van szó ami nem tetszik nekik............
# 15 Köszönjük mester, hogy te itt vagy és felteszed a pontot az i-re....:DDDDDDDDD Nem előtted mondták el 4hsz-el de mindegy:DDDDDDDD
2013. dec. 6. 00:33
17/34 anonim válasza:
"Jó látni", hogy csak két véglet van:
-Amelyik hülyeségnek tartja a bitcoint és csak a holland tulipánhagymákhoz, vagy a 2000-es Nasdaq-mániához hasonló lufit lát benne hosszú távon.
-Aki az életét is feltenné rá, hogy 20 év múlva csak a bitcoin fog létezni, a mai pénzek (dollár, euró, forint, stb.) pedig nem.
Mindkét félt kérdem: Nem tudnátok egy kicsit puhítani a saját álláspontotokon és valami köztes megoldás képét is elképzelni akár csak elméleti lehetőségként is?
2013. dec. 6. 00:34
18/34 anonim válasza:
2# 15 Köszönjük mester, hogy te itt vagy és felteszed a pontot az i-re....:DDDDDD Nem előtted mondták el 4hsz-el de mindegy:DDDDDD"
Oké tanítványom (ha már mesternek szólítottál), sorold fel azt a 4 kommentet, akik leírták azt mind, ami a cikkben szerepel.
2013. dec. 6. 01:29
19/34 A kérdező kommentje:
Igen esett, ezt már eljátszotta 1-én is. Igaz ez a kérdésben is benne van, de mindegy. Nyilatkozatok miatt esett, amely nyilatkozatok akármelyik valutát ugyanígy megingatták volna. Az erejét az mutatja, hogy milyen gyorsan korrigált. 950 körül szép kis támaszt épített, szerintem pár nap és újra kilő.
2013. dec. 6. 10:42
20/34 anonim válasza:
A nyilatkozatok miatt esett, ezt hívják spekulációnak. Tönkre akarják tenni, előttem is írták, hogy miért. Nem szeretik a konkurenciát... Nem véletlen nem vállalta fel az arcát azóta se az, aki kitalálta a bitcoint, lehet már nem élne:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!