Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A főnökömnek van igaza, vagy...

A főnökömnek van igaza, vagy nekem?

Figyelt kérdés
Rendszergazda vagyok egy cégnél, ahol lakatos munkával, és könyvkötőgépek forgalmazásával/gyártásával foglalkoznak. Tehát adott egy rendszergazdai munkakör. A főnököm azzal jött, hogy majd gépek használati utasítását kellene fordítani, angolról magyarra (itt jegyzem meg, hogy nem értek hozzájuk, nem az a szakmám.), valamint majd telefonokat intézni, szállításokkal kapcsolatban stb. Én itt megkérdeztem tőle, hogy most én rendszergazda vagyok, vagy adminisztrátor/irodista? Mondom tudtommal egy rendszergazda feladatkörébe nincs logisztika, meg használati utasítások fordítgatása. Ráadásul egy sz*ros minimálbérért. Mondtam neki, hogy vagy a munkakörömben maradok, vagy lelépek, és keressen egy logisztikást, vagy egy másik admis embert.
2013. dec. 1. 16:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

és úgy gondolod, hogy kizárólag azért nem vettek fel mert nem voltál helybéli?

Milyen referenciáid vannak? (nem kell konkrétumokat írni, csak méreteket, technológiákat, stb)

2013. dec. 1. 18:06
 12/19 A kérdező kommentje:
Többnyire attól riadtak vissza, hogy "messziről járnék", és az nekik milyen költség lenne. :)) Csináltam jó néhány weboldalt, webshopot fejlesztettem tovább (Prestashop), wp pluginokat írok/tesztelek, C#-ban is programozom kisebb-nagyobb programokat, most szeretném elsajátítani az Android programozást is. Valamint hálózatkezelés, és egyéb hardver-szoftver okosságok. Szerverkezelés, mondjuk én csak Win servert kezeltem eddig.
2013. dec. 1. 18:09
 13/19 anonim ***** válasza:

Ha ezekben VALÓBAN jó vagy és nem csak lódítasz, akkor pillanatok alatt találnál Pesten melót. Ha még ügyesen el is tudod adni magad, akkor senkit nem érdekelne, hogy honnan jársz be.

Kapaszkodj meg, de az egyik melóhelyemre heti 2x kijárok Pest-ről több mint 30km-re.

2013. dec. 1. 18:13
 14/19 A kérdező kommentje:
Felesleges lenne hazudnom. :) Azzal nem lennék előrébb. Szerintem ez mind hihető referencia, nem azt írtam hogy én programoztam le egyedül a Microsoft Cloud rendszert. :D Szóval, igen. Nekem idáig nem sikerült a felvétel sehová, a szakmai tesztjeim (már ahol tölteni kellett), mind-mind nagyon jól sikerültek.
2013. dec. 1. 18:16
 15/19 anonim ***** válasza:
nekem meg pont a szakmai tesztjeim voltak szarok. Szerintem semmire nem jó, ahol egy 3 oldalas teszttel akarják eldönteni, hogy jó vagy e, az a cég nem ér sokat.
2013. dec. 1. 18:22
 16/19 A kérdező kommentje:
Hát én sem abban láttam a realitást. Volt pl. egy cég, (nem nevezném meg most itt.), ahol Java fejlesztőnek vettek volna fel. Na, ott viszont az én szakmai tesztem is egy sz.r lett, valamiért... Leblokkoltam. Röhögtem is magamon. Ott nem is vettek fel... tuti ez miatt. :D Na de mindegy is, decemberi hónapra maradok itt ennél a jómadárnál, aztán szerintem én lelépek. :)
2013. dec. 1. 18:26
 17/19 anonim ***** válasza:
Egy korábbi munkahelyemen velem adminisztrátorként akartak szakkönyvet lefordíttatni. Mondtam nekik, hogy részemről oké, de csak külsősként, és kiszámlázom szakfordításként. Úgy mindjárt nem kellett. :)
2013. dec. 1. 19:16
 18/19 Katoonene ***** válasza:
28%
Jogi viszonybol fakadoan a fonoknek mindig igaza van. Ha nem tetszik hagyd ott. Kuporgass,koltozz fel Pestre vmi redvas helyre( 30ezres berletbe) vallalj ejszakai melot hogy legyen mibol enned, berletet venned, es mielott hozzaszoksz az ejszakazashoz talalsz neked megfelelo melot, velemeny?
2013. dec. 1. 22:48
 19/19 A kérdező kommentje:
Persze... lehet mindenhez ilyen drasztikusan, pesszimistán állni. Ez a Magyar hozzáállás. :DD
2013. dec. 1. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!