Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Furcsa állásinterjú kérdések?

Furcsa állásinterjú kérdések?

Figyelt kérdés

Voltatok olyan interjún, ahol olyan kérdéseket tettek fel, ami nem tartozik az interjúhoz?

Pl. szüleid mit dolgoznak? Ez miért fontos? Most nem mindegy, hogy buszsofőr vagy igazgató??

2013. nov. 20. 12:45
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Jah és mondtam, hogy januárban végeztem és erre kérdezte, hogy azóta mit csináltam. Mondtam neki,hogy tanultam, mert 2 nyelvvizsga kell és nekem első a kötelesség volt. Erre ő: "Szóval nem dolgozott." és ehhez vágott egy képet, hát ez is vicces volt. :)
2013. nov. 20. 16:24
 12/14 anonim ***** válasza:

HR: Volt már férfival aná***lis kapcsolata?

É: Nem, de nem is tervezem!

HR: Ezek szerint már fantáziált róla, milyen lehet?

É: Nem, viszont nővel kipróbálnám egyszer...

HR: Hmmm... Őn homof***ób?

É: Nem.

HR: Ras***szista?

É: Nem!

HR: Miért hazudik nekem? Bejövők önnek?

É: Nem vagyok buz***i! Próbálkozzon másnál!

HR: Mi van nem kell az állás?

É: NEM!

HR: Nem is vennénk fel ras***szista, embergyűlölőket! Gondolom ön jo***bbikos...

É: Eddig nem voltam az!

2013. nov. 20. 18:47
 13/14 anonim ***** válasza:
pályakezdőként, az egyik első interjún: maga teljesen kezdő? komolyan kezdő? és az interjú alatt vagy 5ször kérdezték meg... Egyébként nem tudom mit várt... Pályakezdőként hirtelen 5 év tapasztalatom van????
2013. nov. 21. 10:36
 14/14 Captain Hindsight válasza:
menetek rendőrnek tűzoltónak katonának és nem csak belenénznek minden testnyílásotokba de még a mogyorótokat is megmorzsolgatják
2013. dec. 10. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!