Ha az állásinterjú végén azt mondják, hogy majd e-mailben értesítenek, az azt jelenti, hogy nem vesznek fel?
Figyelt kérdés
2013. nov. 12. 18:36
1/12 anonim válasza:
Nem, ez azt jelenti, hogy majd e-mailben értesítenek (vagy sokszor azt sem...).
Nekem is ezt mondták, aztán pár hét múlva felhívtak és felvettek.
Egy munkakörre legalább 5-10 jelöltet interjúztattak. Nyilván ha te vagy a 3. és még 7-en jönnek utánad nem fognak mondani neked semmit akkor sem, ha szimpatikus voltál, mivel lehet, hogy a következő 7 emberből lesz "jobb". Akkor nyilatkoznak, ha mindenkit meghallgattak.
2/12 anonim válasza:
Nem. Ez azt jelenti, hogy van 0,0000001% százalék esélyed hogy felvegyenek. Ha Te kellesz, akkor keresni fognak 2 héten belül kábé. Ha nem Te kellesz, akkor meg felejtsd el őket.
3/12 A kérdező kommentje:
Általában azt szokták mondani, hogy majd telefonálnak, aztán persze se e-mail, se telefon. Ritkább esetben e-mail, hogy köszi, de nem. Csak ez most olyan fura volt, hogy egyből az e-mailt mondta. Igaz, volt egy teszt, amit ki kellett tölteni, és meg sem nézte, de arra gondoltam egyből, hogy valami olyat mondhattam, ami nagyon nem tetszett neki.
2013. nov. 12. 19:42
4/12 anonim válasza:
Simán lehet. Ne törődj már vele, a múlton változtatni nem lehet. Keresgélj tovább, ha keres akkor keres, ha nem, akkor meg lesz másik. Állj pozitívan hozzá!
5/12 A kérdező kommentje:
Igen, csak ez az állás tényleg nagyon tetszett volna. Pályázom több helyre is, de legtöbbször csak azért, hogy hátha felvesznek, de ez kivételesen még érdekelt is volna.
Kár, hogy interjún soha nem mondják meg, mit rontottál el, a következőn már nem követném el ugyanazt a hibát.
2013. nov. 12. 19:51
6/12 anonim válasza:
Én is nagyon be akartam jutni valahová, vártam a hívást mint a megváltást egész nap. Kb.1 órája tudom, hogy nem vettek fel. Ez van. Sajnos mostmár minden szarra jelentkeznem kell, mert régóta itthon vagyok. Nincs választási lehetőség tovább-
7/12 anonim válasza:
Próbanapon voltam nemrég, voltak mások is rajtam kívül, elég egyszerű és könnyű volt a munka, szerintem jól is ment, gondoltam, ha ide nem vesznek, akkor sehova. Munka után mondták, hogy majd hívnak, de nem kellett sokat várnom, másnap villámgyorsan lerendeztek egy e-mail-el, hogy nem rám esett a választás, még csak meg sem indokolták, rosszul esett, azért is, mivel tudtam, hogy azt, aki ügyetlen volt behívták még másnapra is. Én is keresek már egy ideje, ezért jó lett volna végre valahova bekerülni.
8/12 A kérdező kommentje:
Sosem lehet tudni, mi van a háttérben, szerintem nagyon jó voltam az interjún, ahhoz képest meglepett, hogy így zárta a csaj az interjút. Lehet, hogy már rég megvan a jelölt.
2013. nov. 13. 21:59
9/12 A kérdező kommentje:
Valóban nem vettek fel. De még e-mailt sem voltak képesek küldeni. Tragédia ez a munkakeresési kultúra ebben az országban.
2013. nov. 23. 15:20
10/12 anonim válasza:
Azt ne hidd, hogy más országban dísznyomatos levelet küldenek annak, akit nem vesznek fel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!