Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mik azok a kulcskérdések...

Mik azok a kulcskérdések amiket mindenképp meg kell kérdezni egy állásinterjún?

Figyelt kérdés

Ma délután lesz egy nagyon fontos interjúm. Már nagyon régóta keresek munkát, és végre behívtak, voltam már sok interjún, de ahol úgy érzem ez biztos jól sikerült, onnan még csak vissza se hívnak. Így már ellégé elkeseredtem, nem tudom hogyan is fussak neki egy következő interjúnak.

Mi az, amitől mindenképpen megmaradok a HR-es emlékezetében? Miket kell kérdeznem, hogy felkeltsem az érdeklődését? Mi az amit biztosan ne kérdezzek meg?

HResek válaszá is várom.

Köszönöm

2013. okt. 17. 09:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Amit mindenképp kérdezz meg, mielőtt elvállalsz egy munkát:

mit kell csinálni, mennyi idődet akarják igénybe venni, és mindezért mennyit óhajtanak fizetni.

2013. okt. 17. 13:06
 2/3 anonim ***** válasza:

Ez nem egyszerű kérdés, ugyanis ha normálisak az interjún, akkor eleve elmondják azokat a dolgokat, amelyeket érdemes tudnod. Mit kell csinálni, milyen munkarendben, hogyan fog történni a betanulás, mikor lehet kezdeni. A többi kérdés nyilván a munka jellegétől függ.

A fizetéssel óvatosan, azt inkább várd meg, hogy ők térjenek rá, mert úgyis rá fognak térni.

Ha az lesz az első kérdésed, hogy mennyi a fizetés, akkor már tuti, hogy nem is fognak felvenni.

Hogy nem kerestek az interjú után nem feltétlenül azért van, mert valamit elrontottál. Befutott egy ismerős, visszamondták a keresést, vagy egyszerűen csak túl sok volt a jelentkező. 100 emberből nehéz kitűnni.

2013. okt. 17. 18:53
 3/3 anonim ***** válasza:
2-es vagyok, az, hogy mennyi idődet óhajtják igénybe venni, szerintem ezt se kérdezd meg. Így biztosan nem. Azt sem érdemes, hogy kell-e túlórázni, mert ha esetleg kell, akkor biztos is, hogy kiesel a rostán. Ha régóta keresel munkát, gondolom nem baj, ha van néha túlóra. Ha meg annyira strapás munka mellett még mindig jobb keresni másikat, mint munkanélküliként.
2013. okt. 17. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!