Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Volt már valaki idegennyelvű...

Volt már valaki idegennyelvű állásinterjún? Milyen volt?

Figyelt kérdés
Köszönöm a választ
2013. szept. 13. 17:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem volt annyira vészes. El kellett mondanom az önéletrajzom, hogy honnan hallottam a melóról, hogyan érkeztem... Ezekre mind fel tudsz elõre készülni, és már túl is vagy az elsõ 10 percen.

Találj ki elõre néhány kérdést te is, és gyakorold be õket. Nézd át az udvariassági formulákat, pl örülök hogy megismerhetem, stb stb.

2013. szept. 13. 17:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Voltam. Pont ugyan olyan volt, mint egy magyar csak angolul. Beszélgettünk, kérdezgettek magánéleti és szakmai kérdéseket, stb...
2013. szept. 13. 20:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy technikai interjúm angolul...szerintem borzalmas volt :))). Értették amit mondtam, de szerintem eléggé konyhanyelven beszélek angolul.
2013. szept. 16. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!