Ha az állásinterjú végén azt mondják, hogy majd e-mailben értesítenek, az azt jelenti, hogy nem vesznek fel?
Figyelt kérdés
2013. nov. 12. 18:36
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az építő hozzászólást. Nem, nem vártam dísznyomatos levelet. Viszont a cégnek van egy állásportálja, amire kb. 2 órába telt feltölteni az önéletrajzot. Na, nem mert annyira béna vagyok, hanem mert annyira rossz a honlapjuk. Végül itt néztem meg, hogy az állás filled. Más cégnél is láttam már ilyen oldalt, és ott amikor beírták, hogy filled, az összes jelentkezőnek küldtek egy automatikus e-mailt. Minek csinálnak ilyen felületeket, ha nem tudják kezelni? Minek alkalmazzák az informatikusaikat? Ráadásul egy telekommunikációs cégnél...
Sőt, olyan is volt, hogy még interjúra sem hívtak, mégis írtak levelet, hogy köszönik, de nem. Nem tartana ez olyan sokáig, csak éppen emberszámba kéne venni a jelentkezőket.
2013. nov. 24. 13:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!